186 yi nereye şikayet edebilirim?

İçindekiler:

  1. 186 yi nereye şikayet edebilirim?
  2. Bedaş Hangi Bakanlığa Bağlı?
  3. Türkiye Elektrik Kurumu nereye bağlı?
  4. Bedaş hangi bölge?
  5. Boğaziçi Elektrik nereye bağlı?
  6. Elektrik faturası kime ait olduğunu öğrenme?
  7. Elektrik şirketleri kaç yıllığına özelleştirildi?
  8. CK Boğaziçi sahibi kimdir?
  9. Tek Elektrik kime ait?
  10. Akdeniz Elektrik sahibi kim?
  11. Elektrik kurumu kime satıldı?
  12. Türkiye Elektrik Kurumu ne zaman özelleşti?
  13. Ayedaşı kim aldı?
  14. Gediz Elektrik kime satıldı?
  15. Gediz Enerji kimin?
  16. Istanbul anadolu yakası elektrik dağıtım şirketi hangisi?
  17. Dicle Elektrik ihalesini kim aldı?
  18. Kadıköy hangi elektrik?
  19. Üsküdar hangi elektrik?
  20. Çekmeköy hangi elektrik?
  21. E devletten elektrik aboneliği nasıl yapılır?
  22. Elektrik aboneliği internetten yapılabilir mi?
  23. E devletten elektrik aboneliği iptali nasıl yapılır?

186 yi nereye şikayet edebilirim?

Kaçak elektrik kullandığını tespit ettiğiniz kişi veya kişileri ALO 186 çağrı merkezi numarasının kaçak elektrik ihbarı bölümünden, usulsüz kullanım ihbarı yapılacak bölgenin görevli dağıtım şirketinin internet sitelerinde yer alan kaçak ihbar formu aracılığı ile veya şahsi olarak dağıtım şirketine şikayet ...

Bedaş Hangi Bakanlığa Bağlı?

Boğaziçi Elektrik Dağıtım Müessesesi, 18 Haziran 1984 tarihinde, 18435 sayılı Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) hakkında çıkarılan kanun hükmünde kararname uyarınca Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na bağlı bir KİT olarak yapılanır.

Türkiye Elektrik Kurumu nereye bağlı?

(2) Teşekkül; 6446 sayılı Kanun, 233 ve 399 sayılı KHK ve bu Ana Statü hükümleri saklı kalmak üzere özel hukuk hükümlerine tabidir. (3) Teşekkülün merkezi Ankara'dadır.

Bedaş hangi bölge?

Yıllık 27 milyar kWh elektrik dağıtımı yapılan ve önemli bir finans, ticaret ve sanayi merkezi olan İstanbul'un Avrupa yakasında, her geçen gün artan elektrik ihtiyacını kaliteli, verimli ve kesintisiz bir şekilde karşılayabilmek için şebeke iyileştirme ve tesis kurma alanlarında yatırımlarını sürdürmektedir.

Boğaziçi Elektrik nereye bağlı?

23 Şubat 1983 tarihli ve 17968 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan yönetmelik ile İstanbul ili merkez almak üzere Edirne, Kırklareli, Tekirdağ gibi Marmara Bölgesi illerinde Türkiye Elektrik Kurumu'na bağlı olarak Boğaziçi Elektrik Dağıtım Müessesesi olarak devam etmiştir.

Elektrik faturası kime ait olduğunu öğrenme?

Eğer faturanızı kaybettiyseniz ve SMS ya da eposta ile almıyorsanız elektrik borcunuzu sorgulamak Sözleşme Hesap No gereklidir. Bu numarayı 444 4 372 numaralı Enerjisa çağrı merkezinde borç sorgulamak için kullanabilirsiniz.

Elektrik şirketleri kaç yıllığına özelleştirildi?

Türkiye'deki tüm elektrik dağıtım bölgeleri kamudan özel sektörün eline geçti. Kamunun toplam geliri 15.

CK Boğaziçi sahibi kimdir?

Kolin İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Celal Koloğlu, geçen ay CLK Enerji'de yaşanan hisse dağılımından sonra ortaklığın yeni isminin CK Enerji (Cengiz-Kolin) olarak devam edeceğini ve 3 elektrik dağıtım bölgesinde yatırımlarını sürdüreceklerini açıkladı.

Tek Elektrik kime ait?

Yerkin Tatishev, yıllık cirosu 1 milyar dolardan fazla olan Singapur merkezli bir sanayi holdingi olan Kusto Group'un Kurucu Başkanıdır.

Akdeniz Elektrik sahibi kim?

Antalya, Isparta ve Burdur bölgelerinde bulunan 2.

Elektrik kurumu kime satıldı?

Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ'nin (BEDAŞ) TEDAŞ'a ait yüzde 100 oranındaki hissenin özelleştirme ihalesi yapıldı. İhalede en yüksek teklifi 1 milyar 960 milyon dolar ile Cengiz-Kolin-Limak ortaklığı verdi.

Türkiye Elektrik Kurumu ne zaman özelleşti?

GEDİZ EDAŞ bölgesi, dağıtım faaliyetleri özelleştirilen TEDAŞ'ın 11 no'lu dağıtım bölgesidir. Gediz Elektrik Dağıtım A.Ş'nin özelleştirilmesi amacıyla 19 Aralık 2012'de Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından ihale gerçekleştirilmiştir.

Ayedaşı kim aldı?

2013 - Sabancı Holding – E.ON ortaklığı olan Enerjisa, tarihinde İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin hisselerinin tamamını 1.

Gediz Elektrik kime satıldı?

İzmir ve Manisa illerinin elektriğini tedarik eden Gediz Elektrik Dağıtım'ın özelleştirilme ihalesinin bugün başlayan pazarlık görüşmesi tamamlandı. 13 firmanın teklif verdiği ihaleyi Elsan-Tümaş-Karaçay Ortak Girişim Grubu 1 milyar 231 dolarlık teklif ile kazandı.

Gediz Enerji kimin?

Gediz Elektrik Perakende Satış AŞ, Aydem Enerji'nin bir kuruluşu olarak, İzmir ve Manisa illerinde 3 milyon müşterisine sürekli ve kaliteli elektrik hizmeti sunmak amacıyla 2013 yılında kurulmuştur.

Istanbul anadolu yakası elektrik dağıtım şirketi hangisi?

14. dağıtım bölgesinde faaliyet gösteren İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş. (AYEDAŞ), İstanbul Anadolu Yakası şehirlerine hizmet vermektedir. Elektrik dağıtımı yapılan bölge 4.

Dicle Elektrik ihalesini kim aldı?

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından, Dicle Elektrik Dağıtım AŞ'nin özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmeleri bugün yapıldı. İhaleye Limak İnşaat, Mes-Aş İşkur OGG, Fernas İnşaat, Çalık Enerji, Fina Enerji-Fina Limancılık, İşkaya Doğu OGG katıldı.

Kadıköy hangi elektrik?

Kadıköy ilçesi Enerjisa Ayesaş Kadıköy ilçesinde elektrik satış faaliyetlerini sürdürür ve abonelik için başvurulması gereken görevli satış şirketidir.

Üsküdar hangi elektrik?

Üsküdar ilçesi Enerjisa Ayesaş Üsküdar ilçesinde elektrik satış faaliyetlerini sürdürür ve abonelik için başvurulması gereken görevli satış şirketidir.

Çekmeköy hangi elektrik?

Çekmeköy ilçesi Enerjisa Ayesaş Çekmeköy ilçesinde elektrik satış faaliyetlerini sürdürür ve abonelik için başvurulması gereken görevli satış şirketidir.

E devletten elektrik aboneliği nasıl yapılır?

E-DEVLET ELEKTRİK ABONELİĞİ NASIL YAPILIR? E-devlet adresi üzerinden TC Kimlik numaranızı ve şifrenizi girerek açılan sayfaya bulunduğunuz bölgenin elektrik şirketi ismini yazarak Bireysel Abonelik Başvurusu bölümüne ardından " Yeni Başvuru" kutucuğuna tıklamanız gerekiyor.

Elektrik aboneliği internetten yapılabilir mi?

e-Devlet üzerinden artık elektrik aboneliği yapılabilecek. Vatandaşlar, Ticaret Bakanlığı tarafından geliştirilen proje ile artık e-Devlet üzerinden elektrik aboneliği başvurusunda bulunabilecek. 18 Şubat 2019 tarihinden yıl sonuna kadar devam edecek olan abonelik işlemlerini e-Devlet şifrenizle çözebileceksiniz.

E devletten elektrik aboneliği iptali nasıl yapılır?

Açılan ekranda 'kimliğimi şimdi doğrula' adımını geçmek için mobil imza, e-imza, T.C. Kimlik Kartı ya da bankacılık uygulamaları üzerinden e-Devlet'e giriş yapın. Karşınıza çıkan listeden aboneliğini iptal etmek istediğiniz şirketi seçin ve “abonelik sorgula” kısmına tıklayın.