Twitter'da nasıl oda kurulur?

İçindekiler:

  1. Twitter'da nasıl oda kurulur?
  2. Twitterda mor oda ne demek?
  3. Twitter Spaces Nedir?
  4. Space ne demek Twitter?
  5. Twitter Fleet nedir?

Twitter'da nasıl oda kurulur?

Twitter Spaces'e oda açmak için sağ alt köşede yer alan oluştur sekmesinden Spaces'i seçmeniz gerekmektedir. Ardından sesli sohbet için bir isim belirlemeniz gerekir. Son adım olarak ise 'Sohbet odanı başlat' butonuna tıklayarak işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Twitterda mor oda ne demek?

Twitter'ın son zamanlarda kullanıcılarına sunduğu yeni bir program var: Mor odalar. Mor odalar, Twitter'ın kullanıcılarına sunduğu sesli konuşma platformu. Twitter kullanıcıları takip ettikleri kişilerin açtığı odalara girerek hem dinliyorlar hem de fikirlerini ifade ediyorlar.

Twitter Spaces Nedir?

Twitter, bir süredir test aşamasında olan sesli sohbet odaları özelliği Twitter Spaces'i resmi olarak hayata geçirdi. Twitter'in sohbet odası özelliği Spaces resmi olarak kullanıma girdi. ... Bugün Twitter'da 600 ve daha fazla takipçisi olan tüm hesaplara Sohbet Odası oluşturma olanağını getiriyoruz.

Space ne demek Twitter?

Nisan ayıyla birlikte kullanıcılara sunulan Twitter Spaces ile kullanıcılar bir oda kurarak bir grup kişi ile sesli ve görüntülü konuşabiliyor. Burada katılımlar dinleyici ya da konuşmacı olarak odalara katılabiliyor. Bu özellikle kullanıcılara bahşiş verilmesi yoluyla gelir elde etme imkanı da sağlıyor.

Twitter Fleet nedir?

Anlık düşünceleri paylaşmak için geliştirilen Twitter Fleet ('Twitter Story' özelliği) ile paylaşılanlar kullanıcıların Facebook, Instagram, Snapchat ve TikTok'ta da aşina olduğu gibi sadece 24 saatliğine görünüyor. ... Ardından bu paylaşımlar otomatik olarak siliniyor.