D&R online güvenilir mi?

İçindekiler:

  1. D&R online güvenilir mi?
  2. Okuoku da kapıda ödeme var mı?
  3. Dr kitap değişimi yapıyor mu?
  4. D&R kargo ücreti ne kadar 2021?
  5. Isem kitap kargo kaç günde gelir?
  6. D&R kitap iadesi nasıl yapılır?

D&R online güvenilir mi?

Güvenilirlik. Online alışveriş sitemiz olan dr.com.tr üzerinden aldığınız tüm ürünlerde, ulusal ve uluslararası güvenilirlik belgeleri (TSE, ISO, CE) bulunuyor. Böylece size, sadece orijinal ve kullanılmamış ürünlerin yer aldığı sitemiz üzerinden gönül rahatlığıyla alışveriş yapmak kalıyor.

Okuoku da kapıda ödeme var mı?

Okuoku.com Kapıda Ödeme Yok.

Dr kitap değişimi yapıyor mu?

Ürünleri sadece anlaşmalı olduğumuz Yurtiçi Kargo ile göndermeniz gerekmektedir. Bunun dışında herhangi bir kargo şirketiyle gönderilen ürünler iadesi ve ulaşım bedeli kabul edilmeyecektir. İade ve değişim ürünleri kesinlikle orjinal kutu ve ambalajı ile yapılmalıdır.

D&R kargo ücreti ne kadar 2021?

Standart kargo ücreti 7,99 TL'dir. 100 TL üstü siparişlerde ve belirli günlerde yapılan “kargo bedava” kampanyalarında kargo ücreti alınmamaktadır. -Ödeme Seçenekleri alanında kredi kartı-banka kartı, BKM Express, Havale-EFT alternatiflerinden size uygun olan ödeme tipini seçebilirsiniz.

Isem kitap kargo kaç günde gelir?

Sipariş durumunuz kargoya verildi olarak değiştikten sonra ortalama 1-3 iş günü içinde taşıyıcı firma tarafından adresinize teslim edilir.

D&R kitap iadesi nasıl yapılır?

Faturanızda/irsaliyenizde yer alan ürünlerin tamamı paketiniz içinden çıkmadı ise; Durumu kargo elemanının şahitliğinde tutanağa geçirinmelisiniz ve igili tutanağı bilgi@dr.com.tr adresine gönderin. Mailiniz tarafımıza ulaştığında ürününüz/ürünleriniz tarafınıza sevk edilecek aksi halde bedel iadesi sağlanacaktır.