Hangi kitapçıda kargo bedava?

İçindekiler:

  1. Hangi kitapçıda kargo bedava?
  2. Idefix bedava kargo kaç TL?
  3. Alsat Kitap kargo ücreti ne kadar?
  4. Alsat Kitap kargoya nasıl verilir?
  5. Kargo birleştirme ne demek?
  6. Kitapsepeti Güvenli mı?

Hangi kitapçıda kargo bedava?

D&R - Kültür, Sanat ve Eğlence Dünyası * Kampanya www.dr.com.tr sitesinden ve mobil uygulamalarından verilecek siparişlerde geçerlidir. * 50 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücreti ödenmeyecektir. * Kampanya sadece yurtiçi siparişlerinde geçerli olup, yurtdışı alışverişleri kargo ücretinden muaf değildir.

Idefix bedava kargo kaç TL?

Standart Teslimat seçeneğinde 125 TL ve üzeri alışverişlerinizde yurtiçindeki gönderimler için kargo ücretsizdir.

Alsat Kitap kargo ücreti ne kadar?

MNG Kargo ile anlaşmamız bulunuyor. Tüm gönderilerin kargo ücreti kısa bir süreliğine sabit 8.99₺ olarak belirlenmiştir. Çok kısa süre içerisinde diğer kargo firmaları da sistemimize eklenecektir.

Alsat Kitap kargoya nasıl verilir?

Alıcılar için;
  1. 1) Siparişinizi oluştururken alacağınız ürünlerin alıcı ödemeli olması halinde sepetinizdeki satıcı adeti kadar kargo ücreti kredi kartınızdan tahsil edilerek siparişiniz oluşturulur. ...
  2. 2) Siparişiniz oluştuktan sonra 3 iş günü içerisinde satıcının ürünleri onaylayarak kargoya vermesi beklenir.
Daha fazla öğe...

Kargo birleştirme ne demek?

Birbirlerine komşu olan kimi satıcı üyelerimiz, alıcıların kargo masrafını azaltmak için kargoyu birleştirerek göndermektedirler. ... Kargo birleştiren satıcıların hangi satıcılarla ortak gönderim yaptığı, ürün açıklamasının altındaki satıcı bilgileri bölümünde ve satıcı üyenin kimlik sayfasında belirtilmiştir.

Kitapsepeti Güvenli mı?

2010 yılından bu yana e-ticaret hizmeti sunan Kitapsepeti.com güvenilir mi ya da kitap sepeti güvenli bir site mi sorularınız için müşteri memnuniyetlerini örnek göstermektedir. sitenin alt yapısının SSL ile hizmet vermesi ve ödeme aşamasında 3D secuere olması da birçok müşteri için güvenli olarak kabul edilmektedir.