YouTube'da kanal açmadan yorum yapılır mı?

İçindekiler:

  1. YouTube'da kanal açmadan yorum yapılır mı?
  2. YouTube'de öne çıkan yorum ne demek?
  3. YouTube yorum sınırı var mı?
  4. YouTube nasıl yorum yapabilirim?
  5. YouTube'da nasıl telif yemez?

YouTube'da kanal açmadan yorum yapılır mı?

Herkese açık olmayan bir videoda yorumlara izin vermek istiyorsanız bunun yerine liste dışı bir video yayınlayın. Not: Kanal veya video Çocuklara Özel olarak ayarlandığında, yorumlar 30 gün sonra kalıcı olarak silinir.

YouTube'de öne çıkan yorum ne demek?

YouTube'da Öne Çıkan Yorumun Amacı Bu genellikle bir yorum bıraktığınızda veya yorum diziniz yeni bir yorum veya yanıt şeklinde yeni bir etkinlik aldığında gerçekleşir. YouTube genellikle e-postanız, bildirim zili veya YouTube kontrol panelinin yorumlar bölümü aracılığıyla bu yeni etkinliği size bildirir.

YouTube yorum sınırı var mı?

Videolarla ilgili yorum ayarları Uygunsuz olabilecek yorumlar, inceleme için 60 güne kadar bekletilir. Bunları Yorumlar sayfanızdaki "İnceleme için bekletilenler" sekmesinde bulabilirsiniz. Bu yorumlar, izleme sayfasında gösterilmez. Bunları YouTube Studio'da görüntüleyebilirsiniz.

YouTube nasıl yorum yapabilirim?

Yorum eklemek için
  1. Videonun altındaki yorum bölümünü bulun.
  2. Herkese açık bir yorum ekle kutusuna yazmaya başlayın. Mobil cihazlarda yorum bölümünü genişletmek için bu bölüme dokunmanız gerekebilir.
  3. Yorumunuzu girin.
  4. YORUM YAP'ı tıklayın.

YouTube'da nasıl telif yemez?

YouTube Studio'da oturum açın. Soldaki menüden İçerik'i tıklayın. Telif hakkı hak talepleri için filtreleyin ....3 telif hakkı ihtarı alırsanız:
  1. Hesabınız, ilişkili tüm kanallarıyla birlikte kapatılır.
  2. Hesabınıza yüklenen tüm videolar kaldırılır.
  3. Yeni kanal açamazsınız.