Valizde kabin ne demek?

İçindekiler:

  1. Valizde kabin ne demek?
  2. Kabin boy ne kadar?
  3. Kabin boy kaç cm?
  4. Hangi marka bavul alınmalı?
  5. Uçakta kabin bagajı yasak mı?
  6. Kabin boy valize ne konulmaz?

Valizde kabin ne demek?

Kabin boy valiz, genellikle boyut olarak küçük boy seyahat çantalarıdır. İş, okul, kısa süreli seyahatler, tatil ve benzeri durumlar için eşyaları rahatça taşıyabilmek için kullanılan eşyalardır. Bu valiz türleri yapılan yolculuklarda portatif olarak saklayabilmek mümkündür.

Kabin boy ne kadar?

Hava yolu şirketleri kabin boy valizlerin standart ölçülerini IATA prensiplerine uygun olarak maksimum 20 x 35 x 55 cm olarak değerlendirmektedir.

Kabin boy kaç cm?

Hava yolu şirketleri kabin boy valizlerin standart ölçülerini IATA prensiplerine uygun olarak maksimum 20 x 35 x 55 cm olarak değerlendirmektedir.

Hangi marka bavul alınmalı?

En İyi 7 Valiz Tavsiyesi!
  • Natıonal Geographıc N – 2001.
  • Beverly Hills Polo Club Unisex 3'lü Valiz Seti.
  • Troya Classic Abs 3'lü Valiz Seti.
  • Ççs Orta Boy 8 Tekerlekli.
  • Wexta Kabin Boy.
  • Joystar Abs Mavi Orta Boy Valiz.
  • My Valice Ruby Abs.

Uçakta kabin bagajı yasak mı?

Yolcuların hava aracına biniş ve inişi sırasında sosyal mesafeyi koruyabilmeleri ve kabin ekibinin yolcu bagajına dokunma ihtiyacını azaltmak için kadın el çantası, erkek evrak çantası, dizüstü bilgisayar ve bebek el çantası dışında el bagajı kabine kabul edilmiyor.

Kabin boy valize ne konulmaz?

Kabin bagajı içine alabileceğiniz kozmetik ürünleri, 100 ml'yi geçemez. Sıvı haldeki bebek maması gibi temel ihtiyaç ürünleri, kilitli poşetle kabin bagajı olarak taşınabilir. Uçak içine hiçbir şekilde yanıcı, kesici, delici, ezici eşyalar ve zarar verici olarak tanımlanabilecek eşyalar sokulmaz.