BES iptali için ne yapmalıyım?

İçindekiler:

  1. BES iptali için ne yapmalıyım?
  2. Garanti bireysel emeklilik iptali kaç günde ödeniyor?
  3. Garanti bes ne zaman iptal edilir?
  4. Bireysel Emeklilik Garanti ne kadar kesiliyor?
  5. Garanti BES kaç para kesiyor?
  6. Garanti BES paramı nasıl çekerim?

BES iptali için ne yapmalıyım?

BES iptali için büyük harflerle “ayrılma” yazıp boşluk bırakın, T.C. kimlik numaranızı yazıp 2560'a göndererek BES iptali yapabilirsiniz. BES iptal işlemini çağrı 444 44 00 çağrı numarası ile de gerçekleştirebilirsiniz.

Garanti bireysel emeklilik iptali kaç günde ödeniyor?

Erken çıkış işlemleriniz de bireysel emeklilik çıkış işlemleri için yasal süre olan 20 iş günü içerisinde gerçekleştirilir.

Garanti bes ne zaman iptal edilir?

Çalışanlar, ilk defa ödeme yaptıktan sonraki iş günü itibariyle, başlangıç dönemi olan 2 ay içerisinde Otomatik BES'den ayrılma haklarını kullanabilirler.

Bireysel Emeklilik Garanti ne kadar kesiliyor?

Kazancınızın %3'ü işvereniniz tarafından emeklilik şirketine aktarılmak üzere maaşınızdan kesilir. Daha fazla birikim elde etmek isterseniz, işvereninizden daha yüksek tutarda kesinti yapılmasını talep edebilirsiniz.

Garanti BES kaç para kesiyor?

Otomatik BES - BES Kesintisi Kazancınızın %3'ü işvereniniz tarafından emeklilik şirketine aktarılmak üzere maaşınızdan kesilir. Daha fazla birikim elde etmek isterseniz, işvereninizden daha yüksek tutarda kesinti yapılmasını talep edebilirsiniz.

Garanti BES paramı nasıl çekerim?

Başlangıç dönemi içerisinde ödediğiniz katkı payının tamamını geri alabilecek şekilde sistemden ayrılabilirsiniz. Sistemden ayrılma işleminizi, Garanti BBVA İnternet / Mobil'e giriş yaparak "Sözleşmeden Ayrılma" adımı üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.