Kargo takip no nasıl öğrenilir sürat?

İçindekiler:

  1. Kargo takip no nasıl öğrenilir sürat?
  2. Sürat Kargo dağıtıma çıktı ne zaman gelir?
  3. Gönderi dağıtıma çıktı ne demek?
  4. Sürat Kargo saat kaça kadar dağıtım yapıyor?
  5. Adıma posta var mı nasıl öğrenebilirim?

Kargo takip no nasıl öğrenilir sürat?

İsim ve soyisminizi kullanarak kolay bir şekilde kargonun nerede olduğunu görebilirsiniz. Adınızla sorgulama yapmak istiyorsanız 0850 202 02 02 numaralı Sürat Kargo Müşteri Hizmetlerini aramanız yeterli olacaktır.

Sürat Kargo dağıtıma çıktı ne zaman gelir?

Sürat Kargo, kargonun gönderildiği şubeye kargonun çıkış yaptığı şehirde dâhil olmak üzere en yakın mesafeye kargo şubeden çıktıktan 1 iş günü sonrasında, en uzak mesafeye ise 2 iş günü içinde teslim eder.

Gönderi dağıtıma çıktı ne demek?

Şimdi, bugünkü konumuz olan dağıtıma çıkma bildirisine dönelim. Kargonuzun dağıtıma çıktığı bilgisi geldiyse, paketiniz size ulaştırması için kuryeye teslim edilmiş demektir. ... Kargonuzun dağıtıma çıktıysa büyük ihtimalle gün içinde elinize ulaşacak demektir.

Sürat Kargo saat kaça kadar dağıtım yapıyor?

Sürat Kargo Dağıtım/ Teslimat Saatleri : Sürat Kargo gönderileri hafta içi ( Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi ) sabah 09:00 ile akşam saat 18:00 arasında teslim etmektedir. Sürat Kargo Cumartesi günü ise saat 14:00'e kadar kargo teslimi yapmaktadır.

Adıma posta var mı nasıl öğrenebilirim?

PTT resmi sitesine ya da E-devlet sistemi üzerinden mektup sorgulama sekmesine girilmesinin ardından arama butonuna barkot numarasının yazılması gerekmektedir. Numaranın yazılmasının ardından arama işareti olarak bilinen işarete tıklanarak mektubun hangi konumda bulunduğu görüntülenebilmektedir.