MultiNet gift card nerelerde kullanılır?

İçindekiler:

  1. MultiNet gift card nerelerde kullanılır?
  2. Multinet yemek sepetinde geçerli mı?
  3. Multi Gift nedir?
  4. Multinet devreder mi?
  5. Multinet ile neler alabilirim?
  6. MultiNet hangi giyim mağazalarda geçerli?
  7. Getirde MultiNet geçerli mi?
  8. Yemek sepeti yemek kartı geçiyor mu?
  9. Boyner Kurumsal Gift Card nasıl kullanılır?
  10. Multinet Gift Card nedir?
  11. Boyner Gift Card internette geçerli mi?
  12. Beymen gift card nerelerde kullanılır?

MultiNet gift card nerelerde kullanılır?

Tüm Türkiye'de 30.000 noktada geçerli olan MultiNet yemek kartının ayrıcalıklı dünyasına katılanlar lüks restoranlardan, ev yemekleri yapan küçük aile işletmelerine; fast food zincirlerinden, pastanelere; büfelerden, marketler ve süpermarketlere kadar birçok noktada MultiNet yemek kartı ile harcama yapabilirler.

Multinet yemek sepetinde geçerli mı?

Getir Yemek'te ve Yemek Sepeti'nde de online sipariş vererek paket servis hizmetlerinden yararlanan MultiNet'liler, ödemelerini kapıda ister MultiNet kartları ile temassız ister MultiPay mobil cüzdanları ile QR kod okutarak saniyeler içinde yapıyor.

Multi Gift nedir?

MultiNet MultiGift Multigift; şirketlerin çalışanlarına, müşterilerine veya tedarikçilerine özel bayram hediyesi, personel ödüllendirme, doğum günü hediyesi, özel sadakat programı gibi birçok farklı alanda kullanabilecekleri kurumsal hediye kartıdır.

Multinet devreder mi?

Kart bakiyesi ay içerisinde bitmemiş ise kalan bakiye diğer aya devreder. Kullanılmayan bakiyeler sıfırlanmaz, bir sonraki aya devreder.

Multinet ile neler alabilirim?

Türkiye'de 30.000 noktada geçerli olan MultiNet Yemek Kartı sadece restoran, kafe ya da büfelerde değil aynı zamanda birçok market ve süpermarkette de gıda alışverişinde kullanılabilmektedir. (Deterjan, kozmetik, alkol gibi %18 KDV'li ürünlerde geçerli değildir.)

MultiNet hangi giyim mağazalarda geçerli?

MultiGift Geçen Giyim Mağazaları
  • Boyner.
  • Mavi.
  • Koton.
  • adL.
  • Ayakkabı Dünyası

Getirde MultiNet geçerli mi?

Getir Yemek'te ve Yemek Sepeti'nde de online sipariş vererek paket servis hizmetlerinden yararlanan MultiNet'liler, ödemelerini kapıda ister MultiNet kartları ile temassız ister MultiPay mobil cüzdanları ile QR kod okutarak saniyeler içinde yapıyor.

Yemek sepeti yemek kartı geçiyor mu?

Siparişinizin ödemesi sipariş anında internetten Online Kredi Kartı yoluyla ya da siparişi teslim alırken kapıda Nakit, Kredi Kartı, Yemek Kartı gibi yöntemlerle yapılabilir.

Boyner Kurumsal Gift Card nasıl kullanılır?

BOYNER E-GIFT (Ürün hediyesi ve çek kampanyaları hariç) · E-Gift, numara ve linkten (QR Kod) oluşmaktadır. · E-Gift numarası www.boyner.com.tr adresinde online alışverişte geçerlidir. · E-Gift QR kod ile mağazalarda alışveriş yapılabilir. · Kullanım süresi 2 yıldır.

Multinet Gift Card nedir?

MultiGift sunmuş olduğu altyapı ile şirketlerin mevcut sistemleri ile tek seferde entegrasyon sağlayarak, MultiGift kartı kendi markalarına özel bir hediye kartı olarak tasarlayabilmelerini ve müşteri sadakatini arttıracak bir ödül kartı olarak kullanabilmelerini sağlar.

Boyner Gift Card internette geçerli mi?

Outlet mağazaları hariç tüm Boyner ve YKM mağazalarında geçerlidir. · Boyner.com.tr'de online alışverişte geçerlidir. · Tüm ürün gruplarında geçerlidir. · Tüm indirim ve kampanyalarda geçerlidir.

Beymen gift card nerelerde kullanılır?

İade ürünlerde ürün karşılığı İade Ürün Kartı alabilir ve bu kartı süresiz olarak tüm Beymen, Beymen Club mağazalarımızda veya beymen.com'da kullanabilirsiniz.