Mor ile hangi renk yakışır?

İçindekiler:

  1. Mor ile hangi renk yakışır?
  2. Mor elbise üzerine hangi renk şal?
  3. Mor tunik altına hangi renk pantolon giyilir?
  4. Lila rengine hangi şal gider?
  5. Lavanta rengine hangi renk uyar?
  6. Siyah beyaz elbisenin üstüne hangi renk eşarp gider?
  7. Morun altına hangi renk pantolon gider?
  8. Mürdüm rengi ile hangi renk uyumlu?
  9. Patlıcan Moru hangi renkle kombinlenir?
  10. Gri etek hangi renkle kombinlenir?
  11. Gri t shirt altına ne giyilir?
  12. Krem rengi ile hangi renk uyar?
  13. Krem renk hangi renktir?

Mor ile hangi renk yakışır?

Mor çok canlı ve enerjik bir renktir. Mor rengin enerjisini siyah, gri, lacivert, bordo gibi mat ve koyu renklerle kırarken, beyaz, krem, bej ve sarı gibi renklerle kombine aydınlık ve ışıltı katmak olacaktır. Bu şekilde kombinizle tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.

Mor elbise üzerine hangi renk şal?

Mor abiyeye şal olarak dore, siyah, lacivert, lame ve gümüş rengi şal kombinleri yapabilirsiniz. Mor abiye elbise üstüne şal olarak mor renk uyumu doğrultusunda seçimler yapmalısınız. Bunu yaparken de ten rengi şal uyumuna mutlaka dikkat etmelisiniz. Mor abiye üstüne mor şal kombinleri de sıklıkla kullanılmaktadır.

Mor tunik altına hangi renk pantolon giyilir?

Mor Sarı Uyumu Bunun içinde sarının açık tonlarını kullanmalısınız. Mesela, mor tunik, siyah pantolon, sarı trençkot kullanabilirsiniz.

Lila rengine hangi şal gider?

Lila elbise kombinleri yazlık tasarımları için açık renklerde şal, lila rengi elbise kombinleri kışlık tasarımları için ise koyu tonlarda şal rengi kullanabilirsiniz. Açık lila rengi elbise ile koyu tonlarda şal, koyu lila elbise üzerine ise açık ve soft renklerde şal tercih yapabilirsiniz.

Lavanta rengine hangi renk uyar?

Lavanta rengi diğer pastel renkler ve beyazla kombinlendiğinde oldukça rahatlatıcı ve huzur veren bir etkiye sahip oluyor. Eğer odanızı biraz daha hareketlendirmek istiyorsanız sarı, turuncu gibi parlak renkler de kullanabilirsiniz.

Siyah beyaz elbisenin üstüne hangi renk eşarp gider?

Siyah beyaz tesettür kombin yapımında en çok kullanılan şal renkleri mavi, krem, zümrüt yeşili, saks mavisi, kiremit tonları, taba, fuşya, bordo, ekru, kırmızı, lacivert, vizon ve pudra şal olarak karşımıza çıkmaktadır.

Morun altına hangi renk pantolon gider?

Morla kombin renkler içinde en sık kullanılan renkler beyaz, sarı, krem rengi, bej rengi, siyah, mürdüm rengi, lila rengi, kemik rengi, siyah gelmektedir.

Mürdüm rengi ile hangi renk uyumlu?

Mürdüm Rengi İle Uyumlu Renkler
  • Pudra.
  • Somon rengi.
  • Vizon rengi.
  • Bej rengi.
  • Nude renk.
  • Ekru renk.

Patlıcan Moru hangi renkle kombinlenir?

Bu konuda en çok yakışan renk kombini; beyaz – mor miksidir. Mor ile en uyumlu diğer renkler ise; sarı, pembe, altın rengi, gri, siyah, beyaz, bej tonlarıdır.

Gri etek hangi renkle kombinlenir?

Gri kıyafet kombin yaparken, etek veya fular parçaları gri renklerde kullanılabilir. Sarı, gri kombininde sarıyı abartmamalısınız. Mesela sarı fermuar detayı bile griye ışıltı katmaya yetecektir. ⇒ Pudra pembesi, özellikle gri renk ile en çok yakışan ve kullanılan renkler arasında yer alıyor.

Gri t shirt altına ne giyilir?

Gri tişört kombinlerinin tarzınızdaki şık duruşu görenleri cezbedebilirsiniz. Siyah ve taş renklerine sahip jean pantolonlar ile stilinizde şıklığı yakalayabilirsiniz. Desenli veya desensiz, dokulu veya dokusuz bütün gri tişörtleriniz en rahat kombin yapabileceğiniz ürünler arasındadır.

Krem rengi ile hangi renk uyar?

Krem rengine hangi renk uyar sorusunun bir diğer cevabı da bordo kırmızısi, turkuaz ve mavidir. Bu renkleri ağırlıklı kullanarak krem rengi ile göz alıcı bir uyum yakalayabilirsiniz.

Krem renk hangi renktir?

Krem rengini tanımlamak pek kolay değil. Kahverengi, beyaz ve sarının harmanlanmış hali olan krem rengi, arada kalmış bir renk.