Mesaj k ne demek?

İçindekiler:

  1. Mesaj k ne demek?
  2. K neyin kısaltması?
  3. 2K izlenme ne demek?
  4. Borsada k nedir?
  5. Mesajlaşmada kk ne demek?
  6. Zincirde 14k ne demek?
  7. K mı büyük b mı?
  8. KB nin açılımı nedir?
  9. Kimyada k neyin simgesi?
  10. Küçük k neyin sembolü?

Mesaj k ne demek?

K harfi İngilizce dilinde rakamların yanında 1000 olarak kullanılır. K Ne Demek? ... Sayının 1000 ile çarpılmasını ifade eder ve İngilizce dilinde bu şekilde ifade edilir.

K neyin kısaltması?

yunan dilinde k = kilo, o da bin anlaminda gelir. k dolayisiyla bin anlaminda kullanilir.

2K izlenme ne demek?

2K terimi monitör ve televizyonlar için çözünürlük seviyelerini ifade etmek üzere kullanılan terimlerden bir tanesidir. Yatay çözünürlükte ortalama 2000 piksel civarında bir görüntü kalitesi anlamına gelen 2K teknolojisi, günümüzde 20 piksel çözünürlük ile sektörel standart haline gelmiştir.

Borsada k nedir?

Borsada K, Bin demektir. Rakamlar 1000 Adeti temsil eder. Yani bir kişi 2 K aldım diyorsa 2000 Adet almış demektir.

Mesajlaşmada kk ne demek?

Sosyal medyada ve internet ortamında KK kısaltması "tamam, tamam çok iyi, onaylanmış" manasında kullanılmaktadır. ... Başka bir anlatımla KK çevrimiçi kısaltması "mesajın onaylandığı" manasına gelir. KK kısa mesaj kısaltması olarak ya da çevrimiçi oyunlar oynarken de kullanılmaktadır.

Zincirde 14k ne demek?

Ayar bilgisine "k" harfi ile adlandırılan altın ayarı,saflığı veya mücevher içindeki metalin ne kadarının altın olduğunu gösterir. Altın ayarı 24 ile ifade edilmekte olup 24k altın %100 saf demektir. ... 14k altın içerisinde %58,3 altın ve %41,7 diğer metaller bulunur.

K mı büyük b mı?

B harfi bin (1000) demektir. ... K harfi de bin (1000) demektir. İntagram'ı ingilizce olarak kullanan kişilerin sayfasında B yerine K şeklinde gözükür. MN harfleri ise Milyon demektir.

KB nin açılımı nedir?

Kuruluş, ülke, kitap, dergi ve yön adlarının kısaltmaları her kelimenin ilk harfinin büyük olarak yazılmasıyla yapılır: TBMM (Türkiye Büyük Millet Meclisi), TDK (Türk Dil Kurumu), ABD (Amerika Birleşik Devletleri); KB (Kutadgu Bilig); TD (Türk Dili), TK (Türk Kültürü), TDED (Türk Dili ve Edebiyatı Dergisi); B (batı), D ...

Kimyada k neyin simgesi?

Potasyum elementinin K sembolünü almasının sebebi elementin Latince isminin Kalium olmasıdır. POTASYUM ELEMENTİ ÖZELLİKLERİ NEDİR? Potasyum elementi doğada katı halde bulunur ve atom numarası 19'dur. ... Potasyum elementi kanda düşük seviyedeyse hipokalemi, yüksek seviyedeyse hiperkalemi oluşur.

Küçük k neyin sembolü?

K - Potasyum elementinin sembolüdür.