SKU ne anlama gelir?

İçindekiler:

  1. SKU ne anlama gelir?
  2. Item SKU ne demek?
  3. Amazon ürün numarası nedir?
  4. Amazon UPC kodu nedir?
  5. MPN kodu ne demek?
  6. Amazon Dropshipping mi FBA mi?

SKU ne anlama gelir?

SKU, parçalar kendilerine atanan stock keeping unit (SKU-stok tutma birimi) numarası ve kayda alınan miktar ile tanımlanmaktadır. Ürün özellikleri ürünün sekli ve boyutu hakkındaki özellikleridir. Bu özellikler ürünün depolama metodu ve yerini belirler.

Item SKU ne demek?

E-ticaret sitenize ekleyeceğini ürünlerin, birbiriyle karışmasını önlemek ve ürün stok takiplerinin kolay bir şekilde yapılmasını sağlamak için herbir ürün için verilen özel numara ya da kodlara stok kodu denmektedir. İngilizce'de SKU, yani Stock Keeping Unit olarak geçmektedir.

Amazon ürün numarası nedir?

Amazon Standart Kimlik Numaraları Amazon öğeleri tanımlamak için kullanılır. Bunlar, 10 harf ve rakamdan oluşan benzersiz bloklardan oluşur. Gerekli ürünün ASIN kodu, Amazon ürün bilgileri sayfasında bulabilirsiniz. Amazon'un ISBN barkodunu kullandığı kitaplar için unutulmamalıdır.

Amazon UPC kodu nedir?

EAN ( European Article Number ) Avrupa Madde Numarası standartı ve bunun Amerika'daki karşılığı ise UPC ( Universal Product Code ) Uluslararası Ürün kodu'dur. EAN barkodun iki ana tipi vardır. EAN8, sekiz (8) haneyle kodlanır ve EAN13, onüç (13) haneyle kodlanır. ... Bu barkodlarda EAN ve UPC sadece rakam kodlar.

MPN kodu ne demek?

Ürününüzün Üretici Parça Numarasını (MPN) göndermek için MPN [mpn] özelliğini kullanın. MPN, aynı üreticinin tüm ürünleri arasından belli bir ürünü tanımlayan benzersiz bir numaradır. Alışveriş yapan kullanıcılar, belirli bir MPN için arama yapabilir.

Amazon Dropshipping mi FBA mi?

Dropshipping ve Amazon FBA'in Farkları Nelerdir? Dropshipping yaparken kurduğunuz stoksuz satış işi, FBA ile stoklu satışa dönüşür. Dropshipping ile sipariş geldiği an tedarikçiden ürünlerinizi satın alırsınız, FBA yaparken ise önceden deponuza koyduğunuz ürünleri satışa sunarsınız.