E faturada 1 fatura kaç kontör?

İçindekiler:

  1. E faturada 1 fatura kaç kontör?
  2. Her fatura kaç kontör?
  3. E-fatura geriye dönük kaç gün kesilir?
  4. Her Fatura kaç kontör?
  5. E-Fatura kaç günde gönderilir?
  6. Vodafone TL yükleme ne kadar?
  7. Eski tarihli e-fatura düzenlenebilir mi?

E faturada 1 fatura kaç kontör?

e-Fatura ürünü kontör bazında ücretledirilir. 1 Fatura 1 Kontör olarak uygulanmaktadır. Elektronik faturalar 10 yıl boyunca saklanır ve ayrıca ücretlendirilmez.

Her fatura kaç kontör?

Gönderilen veya alınan her elektronik fatura 1 e-kontör değerindedir.

E-fatura geriye dönük kaç gün kesilir?

Vergi Usül Kanunu'na göre yedi (7) güne kadar geriye dönük e-Fatura gönderilebilmektedir. Fakat düzenlenme tarihi 7 günden eski e-Faturaların gönderilmesi teknik olarak mümkün olup (özel entegratörlük sistemleri tarafından engellenemez), usül cezası mevcuttur.

Her Fatura kaç kontör?

Gönderilen veya alınan her elektronik fatura 1 e-kontör değerindedir.

E-Fatura kaç günde gönderilir?

e-Fatura'da 7 günlük süre nasıl hesaplanır? Faturanın nasıl düzenleneceği ile ilgili konular, VUK 231'inci maddesinde "Fatura nizamı" başlığı altında açıklanmıştır. Buna göre e-Fatura malın teslimi ya da hizmetin yapıldığı tarihten itibaren azami 7 gün içinde düzenlenmelidir.

Vodafone TL yükleme ne kadar?

TL yüklemenizi bir defada en az 40 TL, en fazla 100 TL yükleyebilirsiniz. Vodafone faturasız hattınızın aktif kullanım süresini uzatmak için, bir defada en az 40 TL yüklemelisiniz. Yüklenebilecek en düşük TL miktarı 20.07.2020 tarihi itibariyle 40 TL olarak güncellenmiştir.

Eski tarihli e-fatura düzenlenebilir mi?

Gelir İdaresi Başkanlığı sunucu üzerinden gönderilen her e faturayı inceler. İlgili tebliğlere göre taraflar sadece e-Fatura sistemine dahil oldukları tarih itibariyle e-Fatura düzenleyebilir. Geriye dönük kesilen e-Faturalar sistemden başarılı olarak geçse de hukuken geçersizdir.