Trendyol kargo takip numarası nasıl öğrenilir?

İçindekiler:

  1. Trendyol kargo takip numarası nasıl öğrenilir?
  2. Trendyolda siparişler ne zaman gelir?
  3. Teslimat no nedir?
  4. Trendyol telefon kaç günde gelir?
  5. Adıma gelen kargonun ne olduğunu nasıl öğrenebilirim?

Trendyol kargo takip numarası nasıl öğrenilir?

Trendyol Kargo Takip Trendyol siparişleriniz Trendyol Express ile gönderiliyorsa sipariş numaranızı aşağıda ki "Sipariş Numarası" kutucuğuna girdikten sonra "Kargo Sorgula" butonuna tıklayınız. Sistem kargo sorgulama işleminizi tamamladığında sonuçlar sayfada görüntülenecektir.

Trendyolda siparişler ne zaman gelir?

Satın aldığınız ürünlerin teslimat tarihine "Hesabım" bölümünde "Siparişlerim" sayfasından da ulaşabilirsiniz. Üründe "24 saatte kargoda" yazısı var ise siparişiniz 24 saat içinde kargoya verilir.

Teslimat no nedir?

Gönderisi yapılan kargonun sistemden takibi için oluşan 19 haneli gönderi takip numarasıdır. Kargonun alıcısına teslim edilirken imza ve kimlik bilgilerinin yazıldığı belgedir. Bir kargoya ait evrakların içinde kargo ile birlikte taşınması için koli üzerine yapıştırılan şeffaf ceptir.

Trendyol telefon kaç günde gelir?

Siparişiniz Gel Al noktasına ulaştıktan sonra 3 gün içerisinde teslim alınmalıdır. 3 gün içerisinde teslim alınmayan ürünler, satıcıya iade olarak geri gönderilir.

Adıma gelen kargonun ne olduğunu nasıl öğrenebilirim?

Telefon ile müşteri hizmetlerini arabilir, kargo şubesine giderek bilgileriniz ile sorgulatabilir veya kargo firmalarının internet sitesi üzerinden takip kodu ile sorgulama yapabilirsiniz.
  1. Müşteri hizmetlerini arayarak sorgulama.
  2. Kargo şubesine giderek bilgileri sorgulama.
Daha fazla öğe...