Beykent Üniversitesi hibrit mi?

İçindekiler:

  1. Beykent Üniversitesi hibrit mi?
  2. Beykent Üniversitesi kaç öğrenci var?
  3. Beykent Üniversitesi Diploma ne zaman verilecek?
  4. Beykent Üniversitesi online eğitim mi?
  5. Öğrenci kontenjanını kim belirler Beykent?
  6. Maltepe Üniversitesi kaç öğrencisi var?
  7. Iktisadi ve idari bilimler fakültesi bölümleri nelerdir?
  8. Beykent Üniversitesi iktisat hangi kampüste?
  9. Mütevelli heyeti kimdir?
  10. Diploma Eki Nedir Beykent?
  11. Beykent diploma nasıl alınır?

Beykent Üniversitesi hibrit mi?

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz ve Bahar Döneminde, Yükseköğretim Kurulu Kararları uyarınca ve Sağlık Bakanlığı tedbirleri dikkate alınarak; ağırlıkla yüz yüze ve bir kısmı uzaktan (hibrit), uygulamalı derslerin tamamı ise yüz yüze gerçekleştirilecektir. ...

Beykent Üniversitesi kaç öğrenci var?

Beykent Üniversitesi, 4 ayrı Yerleşkede; 9 Fakülte, 4 Yüksekokul, Uzaktan Öğretim Sistemi, 1 Enstitü, 10 Araştırma Merkezi ile her yıl yerleşen öğrencilerinin yaklaşık P'si burslu olmak üzere 30,000'e yakın öğrencisine, seçkin akademik kadrosuyla dünya standartlarında teknik donanım ve uygulama alanı ile eğitim- ...

Beykent Üniversitesi Diploma ne zaman verilecek?

MADDE 12 – (1) Diplomalar, Fakülte/Enstitü ve Yüksekokul yönetim kurullarının mezuniyet kararlarının Rektörlüğe intikalinden sonra en geç 2 ay içinde Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'nca hazırlanarak Rektörün onayına sunulur.

Beykent Üniversitesi online eğitim mi?

2020-2021 Akademik Yılı Güz Döneminde Online dersler Pusula sistemi içerisinde yapılacaktır. * Hazırlık Sınıfı dersleri Zoom ve Moodle ( prep.beykent.edu.tr ) adresi üzerinden yapılmaktadır. ÖNEMLİ! : Online ders saati bilgilerinizi, OBS Öğrenci sisteminizdeki ders programınızdan takip edebilirsiniz.

Öğrenci kontenjanını kim belirler Beykent?

Çift anadal ve yan dal programlarına kayıt kontenjanları Senato tarafından belirlenir. MADDE 24 – (1) Üniversite ile yurt içi veya yurt dışı bir yükseköğretim kurumu arasında yapılan ikili anlaşmalar çerçevesinde öğrenci değişim ve staj programları uygulanabilir.

Maltepe Üniversitesi kaç öğrencisi var?

Üniversiteleri Tanıyalım: Maltepe Üniversitesi. 1997 yılında kurulan üniversitenin yaklaşık 12 bin öğrencisi var. Tam burslu öğrenci oranı ise yüzde 10. Öğrenci başına cari gider TL. Kadrolu öğretim üyesi başına düşen öğrenci sayısı 32.

Iktisadi ve idari bilimler fakültesi bölümleri nelerdir?

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bölümleri
  • Finans ve Bankacılık.
  • Ekonomi.
  • İşletme.
  • Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi.
  • Uluslararası İlişkiler.

Beykent Üniversitesi iktisat hangi kampüste?

Fakülte Sekreterliği
Yerleşke:Hadımköy Yerleşkesi
Adres:Akçaburgaz Mahallesi, Hadımköy İstanbul Cd. No:2/A Esenyurt / İstanbul
Telefon:444 1997 /8261
Mail:iibfsekreterlik@beykent.edu.tr

Mütevelli heyeti kimdir?

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları'nın yönetim ve temsile yetkili organı Mütevelli Heyeti'dir. Vakıfların karar organları, "Vakıf Mütevelli Heyeti"dir. İl ve ilçelerdeki tüm yardım programları, bu mütevelli heyetlerin kararları ile yürürlüğe girmektedir.

Diploma Eki Nedir Beykent?

Diploma Eki ( Diploma Supplement: DS ), uluslararası saydamlığı pekiştirmeyi hedefleyen ve elde edilmiş yeti ve becerilerin ve de bunların ifade edildiği diploma, derece, sertifika gibi belgelerin, akademik ve meslekî tanınmasını sağlamaya yönelik, bir yükseköğretim diplomasına ek olarak verilen belgedir.

Beykent diploma nasıl alınır?

Transkript ve/veya diplomanasıl alabilirim? Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'na bizzat başvurarak alabilirsiniz. Yurtdışında yaşayan mezunlarımız ise, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'na e-posta yoluyla başvuruda bulunabilirler.