Türk Telekom internet ne zaman yenilenir?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom internet ne zaman yenilenir?
  2. Kotayı aşınca Hız ne kadar düşer?
  3. İnternet kotası biterse ne olur?
  4. Ev interneti ne kadar kaldı?
  5. Full limitsiz internet nedir?
  6. Superbox kotayı aşınca ne olur?
  7. İnternet artık sınırsız mı?
  8. Gece internet kotadan yer mi?
  9. Hangi saatler arası kota yok?
  10. 1 ayda kaç gb internet kullanıyorum?
  11. Ne kadar mobil verim kaldı?
  12. 24 Mbps limitsiz ne demek?

Türk Telekom internet ne zaman yenilenir?

Faturalar her ayın başında kesilirken, Adil Kullanım Noktası, hizmetinizin aktive edildiği tarih itibariyle bir ay sonra sıfırlanmaktadır. Örneğin Özgür İletişim Paketi'niz 10 Haziran'da aktive edildiyse, Adil Kullanım Kotanız 10 Temmuz'da sıfırlanır.

Kotayı aşınca Hız ne kadar düşer?

AKK uygulanan Tüm Fiber internet paketlerinde AKK sonrası yükleme (upload) hızı 1 Mbps'ye düşecektir.

İnternet kotası biterse ne olur?

KOTAYI AŞAN EK ÜCRET ÖDEYECEK! Bu yeni paketlere göre yeni abone olacak kullanıcılara, AKN kota seçeneği verilmeyecek. Bunun yerine kotalarını aşmaları durumunda GB başına ücret talep edilecek. Örneğin; 35 GB'lık paket aldınız ve kotayı bitirdiniz. Yeni aboneler, 35 GB'ın üzerine harcadığı her GB için ücret ödeyecek.

Ev interneti ne kadar kaldı?

Paketlerinizde ne kadar internet hakkınız kaldığını öğrenmek için INTERNET SORGU yazıp, Paketlerinizde ne kadar MMS hakkınız kaldığını öğrenmek MMS SORGU yazıp 7000'e ücretsiz SMS gönderebilirsiniz. * SMS bilgilendirmeleri son 48 saat içerisindeki kullanımları içermeyebilir.

Full limitsiz internet nedir?

Sınırsız internet, kullanımında herhangi bir üst limit olmayan ancak adil kullanım kotasının (AKK'nin) aşılması durumunda verilen internet hızında belirli bir oranda yavaşlama olan internet paketleri veya kampanyalarıdır.

Superbox kotayı aşınca ne olur?

Aylık paket kotası bittiğinde internet kullanımı durur. Hesabım, Turkcell Müşteri Hizmetleri, Turkcell Satış Noktaları üzerinden 30 gün geçerli 15 GB 20 TL ek paket alınarak devam edilir.

İnternet artık sınırsız mı?

Veri kullanımı belirlenen değerin üzerine çıktığında kotanın aşılması sonucu internet hızı düşürülüyordu. Ancak bu uygulama tarihinde kaldırıldı. ... İnternet adil kullanım kotası ile sunulan internet paketleri yerini akıllı sınırsız tarifelere bıraktı.

Gece internet kotadan yer mi?

Yeni dönemde en önemli değişiklik gece internet kullanımında olacak. Gece 02.00 ile sabah 08.00 arası artık AKK uygulanmayacak. Yani bu 6 saat arasındaki kullanım aylık kotadan yemeyecek.

Hangi saatler arası kota yok?

Artık gece 02:00-08:00 arası kullanımlar AKK'den sayılmıyor. Genel uygulamada adil kullanım kotası nedeniyle hızlar 3 Mbps'ye düşüyordu, pazartesiden itibaren her kampanya hızına göre farklı hız düşüşleri uygulanacak.

1 ayda kaç gb internet kullanıyorum?

2018 yılı dördüncü çeyrek verilerine bakıldığında ise sabit genişbant internet abonelerinin aylık ortalama kullanımı 97.5 GB seviyesinde, mobil genişbant internet abonelerinin aylık ortalama kullanımı ise 4.8 GB seviyesinde gerçekleşirken, cihazı ve SIM kartı 4.5G hizmetine uygun olan 4.5G abonelerinin data kullanımı ...

Ne kadar mobil verim kaldı?

Paketinizde dakika, SMS, MMS ve internet haklarınızın kalanını bir arada görmek istiyorsanız, OZET yazıp 7000'e ücretsiz SMS göndermeniz yeterli.

24 Mbps limitsiz ne demek?

Megabit olarak da bilinen Mbps hızı, internetin ne kadar etkin ve akıcı olduğunu gösteren yapılır. 24mbps üzerinden ise 1 dakika içerisinde 180 MB indirme olanağı elde edilir.