Türk Telekom geçmiş fatura detayı nasıl öğrenilir?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom geçmiş fatura detayı nasıl öğrenilir?
  2. Vodafone Faturami nasil ogrenirim?
  3. Fatura detaylarını nasıl öğrenebilirim?
  4. Fatura detayında gelen aramalar gözükür mü?
  5. Türk Telekom e fatura nasıl görüntülenir?
  6. Telefon dökümanı nasıl Cıkarılır?
  7. Türk Telekom 9520 ücretli mi?
  8. Vodafone özet yazıp kaça gönderiyoruz?
  9. Türk Telekom fatura nasıl alınır?
  10. Türk Telekom Mobil e-fatura ücretli mi?

Türk Telekom geçmiş fatura detayı nasıl öğrenilir?

Türk Telekom Doküman Sorgulama İşlemi Nasıl Yapılır?
  1. 4 numaralı müşteri hizmetlerini arayarak mobil, sabit internet, ev telefonu ve Tivibu hizmetlerinden size uygun olanı seçin.
  2. 10 haneli hizmet numaranızı, T.C. ...
  3. Müşteri temsilcisine ayrıntılı fatura dökümü talep ettiğinizi iletin.

Vodafone Faturami nasil ogrenirim?

SMS kanalıyla fatura bilgilerinize ulaşmak için:
  1. "Fatura Sorgu Servisi" abonelerin* SMS ile güncel faturalarını istedikleri zaman sorgulayabilecekleri ücretsiz SMS kanalıdır. ...
  2. Aboneler "GUNCEL FATURA" yazıp 7000'e ücretsiz gönderebilirler.
  3. Son 48 saat içerisindeki kullanımları içermeyebilir.
Daha fazla öğe...

Fatura detaylarını nasıl öğrenebilirim?

Cep telefonunuzun mesajlar bölümüne girip “GUNCEL” yazarak 5555'e gönderin ya da *100#'yi tuşlayın. Cep telefonunuza gelecek olan mesaj ile son birkaç güne kadar olan faturalanmamış kullanım tutarınızı öğrenebilirsiniz.

Fatura detayında gelen aramalar gözükür mü?

Söz konusu fatura detayında sadece arama yapılan numaralar yer almaz. Mesaj gönderilen numaraların bilgisi de bulunur. ... Ayrıntılı fatura dökümü sadece arama yapılan numaraları, hangi numarayla hangi tarihte kaç dakika görüşüldüğünü ve hangi numaraya, ne zaman kısa mesaj gönderildiğini gösterir.

Türk Telekom e fatura nasıl görüntülenir?

www.efatura.ttnet.com.tr adresinde abonelik bilgilerinizi girerek, son dönem faturalarınızın yanısıra geçmiş 5 aylık faturalarınızı da görüntüleyebilirsiniz.

Telefon dökümanı nasıl Cıkarılır?

Telefon dökümanı çıkarmak için birkaç yöntem bulunmaktadır ama açıklamak gerek ki bunların hepsinde kullanılan operatör ile iletişime geçmek veya o operatöre özel şifre kullanmak gerekmektedir. Yöntemlerden bir tanesi kullanılan operatörün müşteri hizmetlerini arayarak bunu mail yoluyla talep etmektir.

Türk Telekom 9520 ücretli mi?

Mobil hattınıza ait işlemler için cep telefonu numaranızı girip, giriş yapmak istediğiniz mobil hat üzerinden 9520'ye “ŞİFRE” yazıp ücretsiz SMS atarak gelen tek kullanımlık şifre ile uygulamaya giriş yapabilirsiniz.

Vodafone özet yazıp kaça gönderiyoruz?

Paketinizde dakika, SMS, MMS ve internet haklarınızın kalanını bir arada görmek istiyorsanız, OZET yazıp 7000'e ücretsiz SMS göndermeniz yeterli.

Türk Telekom fatura nasıl alınır?

Düzenli ayrıntılı fatura talimatı 4 Türk Telekom müşteri hizmetleri Türk Telekom İnternet Online İşlemler ile Türk Telekom ofis ve mağazalarından alınabilmektedir.

Türk Telekom Mobil e-fatura ücretli mi?

Fatura takibinizi kolaylaştırmak ve doğayı korumak için ücretsiz e-fatura hizmetimizden faydalanabilirsiniz! Erişiminizle ilgili detaylar, kota ve ücret ayrıntıları, kısacası Türk Telekom evde internet hizmetiyle ilgili her şeyi doğa dostu E-Fatura'larınızda bulabilirsiniz.