Yurt dışı PayPal hesabı nasıl açılır?

İçindekiler:

  1. Yurt dışı PayPal hesabı nasıl açılır?
  2. PayPal Nedir Nasıl Üye Olunur?
  3. PayPal nasıl bir sistem?
  4. PayPal hesabı hangi ülkelerde var?
  5. Türkiye'de Paypal kullanmak mümkün mü?
  6. PayPal Türkiye Serbest mi?

Yurt dışı PayPal hesabı nasıl açılır?

PayPal Hesabı Açma Adımları
  1. Paypal.com sitesini açın.
  2. Sağ üst köşedeki mavi Sign Up düğmesine veya sayfanın ortasında yer alan turuncu Sign Up for Free düğmesine tıklayın.
  3. Açılan sayfada ne tür bir hesap açmak istediğinize karar verin. ...
  4. Telefon numaranızı eklemeniz istenecek.
Daha fazla öğe...

PayPal Nedir Nasıl Üye Olunur?

Paypal hesabı açmak yada üye olmak kesinlikle ücretsiz bir işlemdir. Paypal hesabı oluşturmak için bir mail adresiniz olması yeterlidir. İşlem için www.paypal.com adresine giderek ekranda bulunan hesap açın butonuna tıklamanız gerekmektedir.

PayPal nasıl bir sistem?

Paypal kullanabilmek için öncelikle bir paypal hesabı açmanız gerekmektedir. Bu sistemde hesap açmak ücretsizdir. Ücretsiz açılan hesap eposta üzerinden işlem görmektedir. Üye olduğunuz e posta bilgileriniz aynı zamanda hesap numaranız olarak kullanılacaktır.

PayPal hesabı hangi ülkelerde var?

PayPal; Belçika, Almanya, Avusturya, Fransa, İsviçre, İspanya, Birleşik Krallık ve Amerika Birleşik Devletleri'nde yerel web siteleri bulundurarak, bu ülkelerde sorunsuz çalışır. PayPal ile Amerikan doları ve Japon yeni gibi birden çok para birimini kullanarak ödeme yapılabilir.

Türkiye'de Paypal kullanmak mümkün mü?

Türkiye'de PayPal hizmetini sağlamamıza izin verilmiyor, dolayısıyla Türkiye'deki müşterilerimiz adına yapılan işlemleri durdurduk.

PayPal Türkiye Serbest mi?

Türkiye'de PayPal hizmetini sağlamamıza izin verilmiyor, dolayısıyla Türkiye'deki müşterilerimiz adına yapılan işlemleri durdurduk.