Twitterda Gelişmiş Arama nerede?

İçindekiler:

  1. Twitterda Gelişmiş Arama nerede?
  2. Eski tweetler neden gözükmüyor?
  3. Twitter ayrıntı tıklaması nedir?
  4. Silinen tweetler nasıl bulunur?
  5. Attığım tweeti nasıl bulurum?
  6. Silinen tweetler bulunabilir mi?
  7. Silinen eski tweetler nasıl?
  8. Twitter indirilen arşiv nasıl açılır?
  9. Twitterda hassas içerikleri nasıl görebilirim?

Twitterda Gelişmiş Arama nerede?

Gelişmiş aramayı kullanma
  • Aramanızı twitter.com'da arama çubuğuna girin.
  • Arama sonuçları sayfanızın sağ üst kısmında yer alan Arama filtreleri altında bulunan Gelişmiş arama öğesine tıklayın veya Daha fazla seçenek öğesine ve ardından Gelişmiş arama öğesine tıklayın.
Daha fazla öğe...

Eski tweetler neden gözükmüyor?

Kırpılmış profil zaman akışlarına şunlar neden olabilir: ... Bir haftadan daha eski Tweetler, dizinleme kapasitesi kısıtlamaları nedeniyle zaman akışlarında veya aramalarda görüntülenemeyebilir. Eski Tweetler asla kaybolmaz ancak her zaman görüntülenemez.

Twitter ayrıntı tıklaması nedir?

Tweet içindeki herhangi bir alana yapılan tıklamaların sayısıdır. Bu tıklamalar Retweetleri, yanıtları, takipleri, beğenileri, bağlantıları, kartları, etiketleri, yerleştirilmiş medyayı, kullanıcı adını, profil fotoğrafını veya Tweet genişletmeyi kapsar.

Silinen tweetler nasıl bulunur?

ESKİ TWEETLERİ BULMA VE SİLME İŞLEMİ İÇİN İZLEYECEĞİNİZ YOL – Öncelikle twitter.com/search-advanced adresine giriş yapıyoruz. -Gelişmiş arama kısmında kullanıcı adınızı ve tweetlerinizi silmek istediğiniz ilk ve son tarih aralığını alttaki resimdeki gibi giriyorsunuz. İşlem tamamlandıktan sonra ara butonuna basıyoruz.

Attığım tweeti nasıl bulurum?

Twitter'daki tüm tweetlerinizi görmek istiyorsanız Twitter'dan dosya talebinde bulunabilirsiniz. Ayarlar'dan Hesap sekmesine tıklayın sayfanın en altında Tweet arşivini iste seçeceğini göreceksiniz. Burada oluşturacağınız talep ile ilk Tweetinizden itibaren tüm Tweetlerinizi içeren bir dosya isteğinde bulunabilirsiniz.

Silinen tweetler bulunabilir mi?

Twitter hesabımız da silinen tweetler önceden bulunmuyordu. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte silinmiş olan tweetleri artık çok kolay ve hızlı bir şekilde bulabilmekteyiz. Bulmak istediğimiz tweetleri hangi tarih aralıklarında istiyorsak o tarih alığında olan ve silinmiş olan tweetleri bulabiliyoruz.

Silinen eski tweetler nasıl?

– Öncelikle twitter.com/search-advanced adresine giriş yapıyoruz. -Gelişmiş arama kısmında kullanıcı adınızı ve tweetlerinizi silmek istediğiniz ilk ve son tarih aralığını alttaki resimdeki gibi giriyorsunuz. İşlem tamamlandıktan sonra ara butonuna basıyoruz. Konum kısmını boş bırakmalısınız.

Twitter indirilen arşiv nasıl açılır?

Gezinme çubuğundaki daha fazla simgesine tıklayıp menüden Hesabın'ı seçerek Hesap ayarlarınıza gidin. Verilerinin bir arşivini indir'e tıklayın. Verilerinin bir arşivini indir altında şifrenizi girin ve ardından Onayla öğesine tıklayın.

Twitterda hassas içerikleri nasıl görebilirim?

Ayarlar ve gizlilik sekmesinde bulunan "Gizlilik ve güvenlik" seçeneğine dokunun. Alt kısımdaki "Güvenlik" başlığı altında yer alan "Hassas içeriğe sahip olabilecek medyayı göster" seçeneğine tıklayın.