Blog reklamları ne kadar kazandırır?

İçindekiler:

  1. Blog reklamları ne kadar kazandırır?
  2. Trendyol dan ne kadar kazanıyorlar?
  3. Haber sitesi açmak para kazandırır mı?
  4. Trendyol cüzdan ne işe yarar?

Blog reklamları ne kadar kazandırır?

Genelleme yaparsak, günde 1.000 kişinin ziyaret ettiği bir blog, ayda 400-600 TL kazanabilir. Amatör bir ruhla hazırlanan kaliteli blogların çoğu bu düzeyde gelir elde eder. Günde ortalama 3.000 kişinin ziyaret ettiği bir blog ayda 1.500-2.000 TL kazanabilir.

Trendyol dan ne kadar kazanıyorlar?

Yönlendirdiğiniz bağlantıyla satış yapıyorsanız, satış başına % 10-20 komisyon alacaksınız. Linklerinizle 10.000 TL satarsanız yaklaşık 2.000 TL gelir elde edersiniz. Sosyal medya hesapları güçlü olan kişiler trendyol bağlantısını paylaşarak satış yapabiliyor ve iyi gelir elde edebiliyor.

Haber sitesi açmak para kazandırır mı?

Yüksek ziyaretçi sayısına sahip olan haber siteleri oldukça iyi gelir elde diyor. ... Sadece spora yönelik bir haber sitesi kurup iyi işler yaparsanız ve projeniz için çalışırsanız para kazanmamanız imkânsızdır. Yerel haber sitesi kurmak veya sadece bir alana yönelik haber sitesi açmak para kazanmanıza yardımcı olacaktır.

Trendyol cüzdan ne işe yarar?

Trendyol cüzdanım, alışveriş için belli oranda yükleme yapılarak ödeme gerçekleştirilen bir yöntemdir. Kredi kartı ya da banka kartına belli bir miktarda para yükleyerek yapılan alışveriş ödeme sistemidir. Trendyol Cüzdanım hesabına belli zamanlarda belli tutarlarda yükleme yapıyor.