YouTube önerilen videolar nedir?

İçindekiler:

  1. YouTube önerilen videolar nedir?
  2. YouTube önerileri nedir?
  3. YouTube algoritması nasıl işliyor?
  4. YouTube detaylı arama nasıl yapılır?
  5. YouTube Kanal algoritması nedir?
  6. YouTube'da filtreleme nasıl yapılır?
  7. YouTube trendlere nasıl bakılır?

YouTube önerilen videolar nedir?

Youtube'da Önerilen Videolar Size ilgi alanlarınıza uygun, kaliteli, kişiselleştirilmiş bir video önerisi sunmak. Bunu yaparken, siz tıklayıp hedeflenen reklamlarını izlerken sizi platformlarında tutarlar. ... Bu önerileri YouTube ana sayfanızda ve ayrıca uygulama içi bildirimler olarak alırsınız.

YouTube önerileri nedir?

Önerilen videolar Öneriler, beğeneceğiniz diğer videoları keşfetmenize yardımcı olur. Bunlar, deneyebileceğiniz yeni bir yemek tarifi veya bir sonraki favori şarkınız olabilir. Önerileri, hem YouTube ana sayfasında hem de siz video izlerken izlenecek sıradaki video önerisi olarak "Sıradaki" bölümünde paylaşıyoruz.

YouTube algoritması nasıl işliyor?

YouTube öneri algoritması, görüntüleyenlerin önerilerine tıkladıktan sonra videoyla etkileşime geçmesiyle daha çok ilgileniyor. Algoritma, izleyicilerin harici bir web sitesinden veya uygulamadan bir videoyu tıkladıktan sonra ne yaptıklarıyla ilgilenmez.

YouTube detaylı arama nasıl yapılır?

YouTube uygulaması
  1. YouTube uygulamasını açın.
  2. Ara'ya dokunun.
  3. Arama terimi girin.
  4. Sağ kısımdan Diğer. Filtreler'e dokunun.
  5. Eklemek istediğiniz arama filtrelerini (ör. Yükleme Tarihi, Süre ve Altyazılar) seçin.
  6. Arama filtrelerini düzenlemek için Filtrele'ye. tekrar dokunun ve istediğiniz filtreleri seçin.

YouTube Kanal algoritması nedir?

YouTube algoritması, insanlar YouTube'un içerisindeyken hangi videoları göreceğini belirleyen dijital bir sistemdir. Instagram, Facebook ve diğer sosyal medya siteleri tarafından geliştirilen algoritmalar gibi, kullanıcılara ne istediklerini göstermek amacıyla çalışan bir sistemdir.

YouTube'da filtreleme nasıl yapılır?

İşte telefonunuzda YouTube Android uygulaması üzerinde filtreleme yapmak istiyorsanız. 1 – Web sayfasından You Tube hesabınıza girin. 2 – Sol üst köşeden ya da sağ da açılır menüden ayarları açın. 3 – Açılan sayfada “Filtreleme” kısmından sistemi “açık” konuma getirin.

YouTube trendlere nasıl bakılır?

Youtube'da trendlere giren videoları izleyebilmek için, Youtube Trendler sekmesine giriş yapmanız gerekmektedir. Bu sekmeyi de Youtube'a giriş yaptığınızda sol üstte bulabilirsiniz. Buradan tıklayarak, o günün trend olan videolarını görebilir ve izleyebilirsiniz.