Cep telefonu dükkanı açmak ne kadara mal olur?

İçindekiler:

  1. Cep telefonu dükkanı açmak ne kadara mal olur?
  2. Araba aksesuar dükkanı açmak ne kadara mal olur?
  3. Tobacco Shop ne kadar kazandırır?
  4. Tütüncü dükkanı açmak yasal mı?

Cep telefonu dükkanı açmak ne kadara mal olur?

Cep telefonu dükkanı açmanın en avantajlı yanı başlangıç maliyetinin düşük olmasıdır. İşi bildiğiniz taktirde 20 Bin TL maliyetle bile cep telefonu dükkanı açabilirsiniz. Tabi maliyetler de üst sınır yoktur. Aksesuar dükkanı, devir almak ve teknik servis dükkan açmak en uygun maliyetleri içerir.

Araba aksesuar dükkanı açmak ne kadara mal olur?

Avrupa'nın belirli ülkelerinden de alacağınız kaliteli ürün ile dükkanı zenginleştirme imkanı var. Asya ve Avrupa ürünlerini harmanlayarak kaliteli bir dükkan sahibi olabilirsiniz. Dükkanın büyüklüğü de maliyeti etkiler. Maliyet kaba taslak 100 bin ile 150 bin lirayı bulabilir.

Tobacco Shop ne kadar kazandırır?

Tütüncü Dükkanı Aylık Getirisi Tütün ürünlerinin kar marjı ortalama %50 ile %300 aralığında değişmektedir. Yasal prosedürler açısından sıkıntılı olan bu işi yapanların sayısı az olduğundan elde edilen gelir yüksektir. Tabi ülkemizde sigara kullanım oranının yüksek olması da bu konuda etkilidir.

Tütüncü dükkanı açmak yasal mı?

Tütüncü dükkanı açmak serbest fakat, açık tütün satmak kesinlikle yasak. ... Ticari amaçla sarmalık kıyılmış tütün üretenler ile satan veya satışa arz edenlere ürettikleri, sattıkları veya satışa arz ettikleri tütünün; 50 kilograma kadar (50 kilogram dâhil) olması halinde 250 TL.