Migros iade VAR MI?

İçindekiler:

  1. Migros iade VAR MI?
  2. Iade süresi ne kadar?
  3. Alkol iade edilir mi?
  4. Migros Sanal Market ucretli mi?
  5. Şarap iade edilir mi?
  6. Rakı iade edilir mi?
  7. MM Migros alkol satıyor mu?

Migros iade VAR MI?

İlk olarak Migros'un garanti belgesi olmayan tüm ürünleri "ömür boyu garanti" altına almayı taahhüt ettiklerini açıklayan Tort, "Tüketicilerin kalitesinden memnun olmadığı tüm tüketim ürünlerini Migros, satış fişi ile ömür boyu iade alacak" dedi.

Iade süresi ne kadar?

İade Süresi (Cayma Hakkı) Kaç Gündür? Alıcı; mal satışına ilişkin mesafeli sözleşmelerde, malı teslim aldığı tarihten itibaren on dört gün içerisinde hiçbir hukuki ve cezai sorumluluk üstlenmeksizin ve hiçbir gerekçe göstermeksizin malı reddederek sözleşmeden cayma hakkına sahiptir.

Alkol iade edilir mi?

İnsan sağlığını etkilemesi sebebi ile tütün mamulleri ve alkollü içkiler, yalnızca kasada alışveriş tamamlandıktan hemen sonra ve mağazadan ayrılmadan önce iade edilebilecektir.

Migros Sanal Market ucretli mi?

Siparişlerimden hizmet bedeli alınıyor mu? 60 yaş ve üzeri müşterilerimizden teslimat ücreti almamaktayız. 250 TL ve üzeri alışverişlerinizde teslimat ücretsizdir.

Şarap iade edilir mi?

Peki hangi durumlarda şarabı iade edebilirsiniz. Servis edilen şarap bozuk ise iade edebilirsiniz. Şarabınız olması gereken ısıdan daha sıcak servis edilirse ”halk dilinde kan gibi” iade edebilirsiniz. Şarap servis edilmesi gereken sıcaklıktan daha soğuk servis edilmiş ise şarabı iade edebilirsiniz.

Rakı iade edilir mi?

Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği 'nin 8. Maddesine göre, müşteri, " Ürünü teslim aldığı tarihten itibaren yedi gün içerisinde hiçbir sorumluluk üstlenmeksizin ve hiçbir gerekçe göstermeksizin malı reddederek sözleşmeden cayma hakkına sahiptir ” Buna göre, müşteri, ürünü aldıktan sonra, 7 gün içerisinde sebepsiz iade ...

MM Migros alkol satıyor mu?

Beklenen açıklama geldi… Market ve bakkallara, sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı hafta sonları içki satışı yapılmayacağına ilişkin yazılar gönderildi. ... Yani Migros'ta da Cumartesi ve Pazar günleri alkol satışı yok.