Kart şifremi nasıl alabilirim?

İçindekiler:

  1. Kart şifremi nasıl alabilirim?
  2. Axess kart şifresi nasıl alınır?
  3. Akbank karta ait SIFRE sayacı kilitlidir ne demek?
  4. Akbank yeni kart şifresi nasıl alınır?

Kart şifremi nasıl alabilirim?

Ayrıca, Banka kartı için SIFRE, Kredi Kartları için ise KKSIFRE yazıp aralarında boşluk bırakarak “Kartınızın son 6 hanesi, Anne Kızlık Soyadınızın son 2 harfi veya Doğum Yeriniz, kartınızın arkasındaki 3 haneli güvenlik kodu” bilgilerinizi ekleyip 4757'e SMS göndererek de şifre alabilirsiniz.

Axess kart şifresi nasıl alınır?

SMS ile kart şifresi almak için; KKSIFRE yazıp bir boşluk bırakarak şifre almak istediğiniz kredi kartınızın son 4 hanesini 4425'e gönderin (Örnek: KKSIFRE 1234). Sonrasında cep telefonunuza gelecek geçici şifre ile 7 gün içinde dilediğiniz Akbank ATM'sinden yeni şifrenizi belirlemeniz gerekmektedir.

Akbank karta ait SIFRE sayacı kilitlidir ne demek?

Akbank Mobil veya İnternet girişinde fazla sayıda hatalı şifre girmeniz durumunda, Akbank Şifreci bloke olacaktır. Blokenizi açmak için kart bilgilerinizle beraber Akbank Şifreci "Bloke Açma" sayfasından işlem yapabilirsiniz.

Akbank yeni kart şifresi nasıl alınır?

Akbank Kart şifrenizi oluşturmak için; BKSIFRE yazıp bir boşluk bırakarak şifre almak istediğiniz Akbank Kart'ınızın son 4 hanesini 4425'e gönderin. (Örnek: BKSIFRE 1234) Sonrasında cep telefonunuza gelecek şifre ile 7 gün içinde dilediğiniz Akbank ATM'sinden yeni şifrenizi belirlemeniz gerekmektedir.