Yurtdışı sanal pos nedir?

İçindekiler:

  1. Yurtdışı sanal pos nedir?
  2. Hazır Sanal pos iyzico nedir?
  3. İyzico sanal pos ne kadar?
  4. iPara sanal POS nedir?

Yurtdışı sanal pos nedir?

Sanal POS veya VPOS (virtual point of sale), kredi kartı veya banka kartı ile alışveriş yaparken kullandığımız POS (point of sale/ödeme noktası) cihazlarının internete uyarlanmış halidir. ... Sonraki süreçte ilgili işlemin bedelini bankadan anlaşmasına bağlı olarak tahsil eder.

Hazır Sanal pos iyzico nedir?

iyzico Sanal POS ürünü, e-ticaret siteleri için ödeme altyapısı sunar. ... Bu yollar; API entegrasyonu ve hazır ödeme formu kullanımıdır. Her iki yöntemle de taksitli satış ve kart saklama gibi özellikleri anında kullanmaya başlayabilirsiniz.

İyzico sanal pos ne kadar?

Sanal POS komisyon oranı ise iyzico'da yalnızca %3,69 ve işlem ücreti 0,25 TL. Kolay ve hızlı oluşu ile iyzico'nun varlığı sizde ciddi bir gider kalemi oluşturmuyor. Satışlarınızdan gelen bedel ise haftalar sonra değil her hafta hesabınıza yatırılıyor.

iPara sanal POS nedir?

iPara Sanal POS demek, aynı anda 8 farklı bankanın sanal POS'una sahip olmak demektir. ... Tek bir sanal POS ile tüm bankaların kartlarının ödemesini alabilirsiniz. Günlük satışlarınızdan elde ettiğiniz kazanç, her iş günü hesabınıza aktarılır.