Kurumsal bloglar nedir?

İçindekiler:

  1. Kurumsal bloglar nedir?
  2. Blogların sağladığı avantajlar nelerdir?
  3. Blog yazısı nedir?
  4. Kurumsal sayfa ne demek?
  5. Temasal blog ne demek?
  6. Blog yazma faaliyeti nedir?
  7. Blog sayfası ne demek?

Kurumsal bloglar nedir?

Kurumsal blog, bir şirket ya da şirket çalışanları tarafından hazırlanan, kurumun hedef kitleyle ve müşteriler ile olan sadakatini artırmayı, iletişimini artırmayı amaçlayan, ilişkilerin gelişmesine yardımcı olan yayın anlamına gelmektedir.

Blogların sağladığı avantajlar nelerdir?

Bir blog, potansiyel müşterilerinizle güven ve uyum oluşturmanıza olanak tanır. Bildiklerinizi gösterebilir, uzmanlığınızı ve güvenilirliğinizi artırabilir, aynı zamanda insanların yorum gönderebileceği ve sizinle etkileşime girebileceği yani sizi ve markanızı tanıyabileceği ortamı yaratabilirsiniz.

Blog yazısı nedir?

Blog, genellikle güncelden eskiye doğru sıralanmış yazı ve yorumların yayınlandığı, web tabanlı bir yayını belirtir. Çoğunlukla her gönderinin sonunda yazarın adı ve gönderi zamanı belirtilir. Yayıncının seçimine göre okuyucular yazılara yorum yapılabilir.

Kurumsal sayfa ne demek?

Kurumsal web sitesi, şirketlerin ürün ya da hizmetlerini tanıtmak ve yeni müşterilere ulaşmak için kendilerini tanıttıkları dünyaya açılan pencereleridir. ... Sitenizin görüntüsü marka imajınızla ve logonuzla uyumlu olmalı, sitenizin kullanımı müşteri kitlenizin rahatlıkla kullanabileceği şekilde hazırlanmış olmalı.

Temasal blog ne demek?

Temasal blog, gönderi olarak sadece bir alanda yazılan, alanında uzman kişiler tarafından yazılan ve düzenlenen bloglar olarak tanımlanmaktadır. ... Sayı olarak bu türde bilgisayar blogları her ne kadar fazla olsa da, en fazla ilgiyi yemek ve blogger konulu bloglar çekmektedir.

Blog yazma faaliyeti nedir?

Blog, yazı yazmaya biraz meyili olan ve insanlarla paylaşacağı bir şeyi olan herkesin başvurduğu bir mecra veya bir türdür. Blog yazan kişilere ise blogger denmektedir. Bloggerlar sosyal yaşantısında gerçekleştirdiği deneyimlerini bloglar aracılığıyla paylaşırlar.

Blog sayfası ne demek?

Blog web siteleri sadece blog yazı yazma üzerine ayrılmış olan ve kişilerin kendi deneyimlerini, düşüncelerini ve yaşam biçimlerini yansıtan makale içeriklerini yazabildikleri web sitelerine verilen addır.