1m izlenme kaç para?

İçindekiler:

  1. 1m izlenme kaç para?
  2. YouTube para nasıl hesaplanır?
  3. Enes Batur YouTube ne kadar kazanıyor?
  4. YouTube'da kaç aboneden sonra para kazanılır 2021?
  5. Likee uygulamasından nasıl para kazanılır?

1m izlenme kaç para?

1 milyon görüntüleme: 2 bin dolar - 40 bin dolar Örneğin, her 1 milyon izlenmeye ulaşan video aynı miktarda gelir getirmiyor. Farklı alanda içerik üreten dört influencerın paylaştığı rakamlar, 1 milyon izlenmeye sahip bir videonun 2 bin dolar ile 40 bin dolar arası bir gelir getirdiğini gösteriyor.

YouTube para nasıl hesaplanır?

BGBG raporu, çeşitli gelir kaynaklarından 1.000 video görüntülemesi başına kazandığınız tutarı gösterir. BGBG, toplam gelirin toplam görüntüleme sayısına bölünüp 1.000'le çarpılmasıyla hesaplanır.

Enes Batur YouTube ne kadar kazanıyor?

Bu minimum değer baz alınırsa, Enes Batur sadece youtube reklam gelirleri üzerinden yıllık 4 milyon lira üzerinde para kazanıyor. Youtube gelirlerinin dışında ilk filmi olan “Hayal mi Gerçek mi?” adlı filminden yapmış olduğu gişe hasılatı Enes Batur'un kazancı 17.463.423 TL'dir.

YouTube'da kaç aboneden sonra para kazanılır 2021?

YOUTUBE'DAN KAÇ ABONEDEN SONRA PARA KAZANILIR? YouTube 'da aktif olarak içerik üreten kişinin en az kanalının 1000 abone olması gerekiyor. 1000 Aboneden sonra para kazanabilirsiniz.

Likee uygulamasından nasıl para kazanılır?

Likee, içerik üreticilerinin keyifli vakit geçirmesinin yanı sıra onlara para kazandıran bir platform. -Kullanıcıların platformdan aylık gelir kazanma bahtı var. Ayrıyeten Likee'deki izlenme, takipçi sayısı, beğeni sayısı üzere metriklere nazaran belirlenen popülerlik oranınıza nazaran ekstra bonus kazanabiliyorsunuz.