Kargo evde bulamazsa ne olur UPS?

İçindekiler:

  1. Kargo evde bulamazsa ne olur UPS?
  2. Kargo teslim alınmazsa ne olur UPS?
  3. Kargo çağırmak ücretli mi?
  4. Eve kargo çağırmak ücretli mi?
  5. Teslim edilmeyen kargo nereye gider?
  6. UPS müşteri hizmetlerine nasıl bağlanırım?

Kargo evde bulamazsa ne olur UPS?

UPS Türkiye on Twitter: "Teslimat sırasında, olur da sizi bulamazsak, ek ücret almadan paketinizi tekrar adresinize getiriyoruz. ;) #UPS… "

Kargo teslim alınmazsa ne olur UPS?

Adreslerinde teslim edilmek veya ödenmek üzere dağıtıma götürülüp de herhangi bir nedenle dağıtım imkanı sağlanamayarak alıcılarına haber kağıdı bırakılmış olan kargolar, teslimat adresine en yakın olan UPS merkez, şube veya acentelerinde toplam 3 gün süreyle bekletilecek olup, bu süre sonunda alıcısı tarafından teslim ...

Kargo çağırmak ücretli mi?

Genellikle yerel şirketlerde görülen bu durum, popüler şirketlerde ise görülmemektedir. Çoğu kargo firması, web siteleri üzerinden de adrese kurye çağırma hizmeti vermektedir. ... Bu hizmetler, çoğu kargo firmasında ücretsiz olarak verilmektedir.

Eve kargo çağırmak ücretli mi?

Çoğu kargo firması, web siteleri üzerinden de adrese kurye çağırma hizmeti vermektedir. ... Bu hizmetler, çoğu kargo firmasında ücretsiz olarak verilmektedir. Eğer kargoyu gönderici ödemeli olarak gönderiyorsanız sadece bu bedel sizden alınacaktır. Kargonuzu alıcı ödemeli olarak göndermeyi tercih edebilirsiniz.

Teslim edilmeyen kargo nereye gider?

Yaşanan sıkıntılardan en önemlisi de eve teslim edilmesi gereken kargonun kargo şubesine ulaştırılmasıdır. Genellikle evde olmadığımız zamanlar, kargo çalışanı kargoyu teslim edecek kişiyi bulamadığı için, paketi şubeye götürmektedir. Şubeye ulaşan paket, alıcı tarafından alınmazsa tekrar göndericiye gider.

UPS müşteri hizmetlerine nasıl bağlanırım?

Yurt dışı ve yurt içi gönderilerinizin nerede olduğu, teslim edildiği tarih ve saati, kime teslim edildiği, gönderinizin belirttiğiniz adresten teslim alınması ve diğer birçok işlem talebiniz ile ilgili dilediğiniz her konuda 0850 255 00 66 numaralı telefondan, Türkiye'nin her yerinden alan kodu çevirmeden bize ...