Şeffaf kargo poşeti nedir?

İçindekiler:

  1. Şeffaf kargo poşeti nedir?
  2. Şeffaf Kargo kim?
  3. Saran paket nedir?
  4. Neden şeffaf kargo?
  5. Koruyan Paket nedir?
  6. Kontrollü kargo ne demek?
  7. Quadro paket nedir?
  8. PTT kontrollü kargo nasıl yapılır?
  9. Kontrollü kargo PTT nedir?
  10. Kargocular kutu veriyor mu?

Şeffaf kargo poşeti nedir?

Şeffaf kargo poşetleri, kargo taşımacılığı ve kargo poşet endüstrisinin yükselen trend ürünüdür. ... Şeffaf Kargo Poşetleri özel plastik ham-madde kullanılarak üretilmektedir. Bu malzeme kargo poşetinin yırtılmaya karşı dirençli ve sıvı temasında koruyucu olmasını sağlar.

Şeffaf Kargo kim?

'Sensin' diyen fenomen şeffaf kargo olarak bilinen Doğan Keser Survivor'a mı geldi? ... 'Sensin' diyen fenomen Doğan Keser Survivor'da yerini alıyor.

Saran paket nedir?

Saran Paket. Kırılmasından ya da hasar görmesinden endişe ettiğiniz hassas gönderilerinizde, koli içinde gönderdiğiniz ürünün şeklini alarak, etrafını tamamen dolduran ve sabitleyen Saran Paket ürünümüzü tercih edebilirsiniz.

Neden şeffaf kargo?

Şeffaf Kargo Nedir? ... Online alışveriş yolu ile sipariş verdiğiniz ürünün güvenlik amaçlı adrese teslim edilirken kargo gönderisinin şeffaf görünür olmasını talep ederek kargo gönderisini teslim almanızı ifade etmektedir.

Koruyan Paket nedir?

Aras Kargo'nun üç şubesinde başlatılan pilot uygulamada, gönderilerin güvenle taşınması için geliştirilen muhafazalı plastik torba, hassas cismi sarar sarmaz o cismin şeklini alıyor ve iki dakika içinde adeta balon gibi şişerek cismi kalkan gibi koruyor. Böylece kırılma riski yüksek cisimler güvenle taşınabiliyor.

Kontrollü kargo ne demek?

Gönderici talebine istinaden teslim esnasında gönderi kapsamının alıcı tarafından kontrol edilerek teslim alınması hizmetine "Kontrollü Teslim" özel hizmeti denir.

Quadro paket nedir?

Müşteri paketi açana kadar ürün tazeliğini korur. Parlak ve mat yüzeyli filmler için özelleştirilebilir ve %100 neme karşı dayanıklıdır. Dört taraflı sızdırmazlığı destekleyen tek poşet tipidir. Paketlerin basınca karşı dayanıklı olması sebebiyle sorunsuz nakliye süreci sağlar.

PTT kontrollü kargo nasıl yapılır?

İşte PTT Kargo, tüm bu endişelerinizi bir kenara atmanızı istiyor ve size Kontrollü Teslimat Hizmeti'ni sunuyor. Bu hizmeti kullanabilmek için göndericinin gönderiyi Kontrollü Teslim Ek Hizmeti Seçeneği ile göndermesi gerekiyor. Bu sayede alıcı, adına gelen kargoyu kontrol ettikten sonra teslim alabiliyor.

Kontrollü kargo PTT nedir?

Gönderici talebine istinaden teslim esnasında gönderi kapsamının alıcı tarafından kontrol edilerek teslim alınması hizmetine "Kontrollü Teslim" özel hizmeti denir. ... Postaya verilmek istenen posta gönderilerin, PTT tarafından gönderici adresinden alınması hizmetine "Adresten Alım Özel Hizmeti" denir.

Kargocular kutu veriyor mu?

Yurtiçi Kargo şubeleri ve acenteleri gönderi boyutuna göre 13 farklı standart kutu seçeneğini siz müşterilerimize sunmaktadır. ... Ayrıca kutu üzerinde gönderici ve alıcı hakkında gerekli bilgileri yazabileceğiniz özel bir alan da yer alıyor.