Trendyol sipariş değişikliği nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Trendyol sipariş değişikliği nasıl yapılır?
  2. Trendyol adres nasıl silinir?
  3. Trendyol sipariş soruları nerede?
  4. Trendyol Kargom Nerede?
  5. Trendyol da değişim olur mu?
  6. Trendyol Satıcıyla nasıl iletişime geçilir?
  7. Trendyol sipariş ne zaman gelir?
  8. Trendyol Milla nasıl değişim yapılır?

Trendyol sipariş değişikliği nasıl yapılır?

trendyol.com ve mobil uygulamalarda yer alan “Hesabım” bölümünden “Siparişlerim'e“ gidin. “Detaylar” butonuna basın ve siparişinizin detaylarını görüntüleyin. “Kolay İade Talebi Oluştur” butonuna basın. İade edilecek ürün ve iade nedeni seçin.

Trendyol adres nasıl silinir?

Hesabınızı silmek için Trendyol tarafından sağlanan formu doldurarak, hesap silme talebinde bulunmanız gerekiyor. * BURAYA tıklayarak cihazınıza indirdiğiniz formu açın. * Ad, soyad, telefon numarası, TC kimlik numarası, e-posta ve adres bilgilerini doldurun. * Talebinizi kısaca açıklayın.

Trendyol sipariş soruları nerede?

Müşterilerin siparişle ilgili sorduğu sorular satıcı panelinde; sipariş başlığı altındaki Sipariş Soruları sekmesinde ve Ürün başlığı altındaki ürün soruları sekmesini açtığınızda, yan sekmeden Sipariş Soruları altında görüntülenebilir.

Trendyol Kargom Nerede?

Trendyol Siparişim Nerede Trendyol sipariş numarası ile yaptığınız sorgulamalarda bir sonuç alamıyorsanız yada numaranızın yanlış olduğunu düşünüyorsanız trendyol müşteri hizmetlerini (0850 759 15 15) arayarak siparişinizin durumunu öğrenebilirsiniz.

Trendyol da değişim olur mu?

Trendyol'da değişim yok ancak bunun yerine iade sistemi var. ... 1. trendyol.com ve mobil uygulamalarda yer alan "Hesabım" bölümünden “Siparişlerim'e“ gidin. 2. “Detaylar” butonuna basın ve siparişinizin detaylarını görüntüleyin. 3. "Kolay İade Talebi Oluştur" butonuna basın.

Trendyol Satıcıyla nasıl iletişime geçilir?

Trendyol ürünleri hakkında destek ve yardım almak için Trendyol müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz. Trendyol müşteri hizmetlerine ulaşmak için 02 numaradan ulaşabilirsiniz.

Trendyol sipariş ne zaman gelir?

Siparişim ne zaman gelir? Satın aldığınız ürünler ürün detay sayfasında belirtilen teslimat tarih aralığında teslim edilir. Satın aldığınız ürünlerin teslimat tarihine "Hesabım" bölümünde “Siparişlerim“ sayfasından da ulaşabilirsiniz. Üründe “24 saatte kargoda” yazısı var ise siparişiniz 24 saat içinde kargoya verilir.

Trendyol Milla nasıl değişim yapılır?

Aldığım ürünleri nasıl iade edebilirim?
  1. trendyol.com ve mobil uygulamalarda yer alan "Hesabım" bölümünden gidin.
  2. “Detaylar” butonuna basın ve siparişinizin detaylarını görüntüleyin.
  3. "Kolay İade Talebi Oluştur" butonuna basın.
  4. İade edilecek ürün ve iade nedeni seçin. ...
  5. Kargo seçiminizi yapın.
Daha fazla öğe...