WAME nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. WAME nasıl yapılır?
  2. Http WA me ne demek?
  3. WhatsApp me nasil yapilir?
  4. WA me ne işe yarar?
  5. Yıldızlı mesajlar silinir mı?

WAME nasıl yapılır?

WhatsApp, rehberinize kaydetmediğiniz kişilere mesaj atabilmeniz için resmi olarak bir siteye sahip: wa.me. Diyelim ki 0123 456 78 90 diye bir numaraya mesaj göndermek istiyorsunuz. Bunun için telefonunuzun tarayıcısına gidip URL kısmında wa.me/01234567890 yazıp altta çıkan butona basmanız yeterli oluyor.

Http WA me ne demek?

WhatsApp'ın tıkla sohbet et özelliğini kullanan kişilerin telefon numaraları, Google arama sonuçlarında çıkıyor. ... https://wa.me/ bağlantı formunda numara alanına eklenen telefon numaraları, site operatörünün kullanılmasıyla Google arama sonuçlarında "Message (numara) on WhatsApp" şeklinde listeleniyor.

WhatsApp me nasil yapilir?

Kendi bağlantınızı oluşturmak için, https://wa.me/ bağlantısını kullanabilirsiniz. Bu bağlantının numara kısmına ise sohbet başlatmak istediğiniz kişinin tam uluslararası telefon numarasını yazın. Telefon numarasını uluslararası biçimde yazarken sıfır, köşeli parantez veya çizgi kullanmamanız önemli.

WA me ne işe yarar?

WhatsApp'ın Tıkla Sohbet Et özelliği, telefonunuzun adres defterinde kayıtlı olmayan birisiyle sohbet başlatmanıza imkan sağlar. ... Kendi bağlantınızı oluşturmak için, https://wa.me/ bağlantısını kullanabilirsiniz.

Yıldızlı mesajlar silinir mı?

Ardından ekranın üzerinde beliren Yıldız'a dokunun. Aynı şekilde bir mesajın yıldızını kaldırmak için ise yıldızını kaldırmak istediğiniz mesaja dokunup basılı tutun. Ardından Yıldızı Kaldır simgesine dokunun. Bu arada yıldızı kaldırmanın mesajı silmeyeceğini de belirtelim.