Twitter'da nasıl yanıt verilir?

İçindekiler:

  1. Twitter'da nasıl yanıt verilir?
  2. Bir Tweet nasıl paylaşılır?
  3. Twitter'da tweetleri neden göremiyorum?
  4. Atılan bir tweet nasıl düzenlenir?
  5. Tweet düzeltilebilir mi?

Twitter'da nasıl yanıt verilir?

Yanıt, bir başkasının Tweetine verilen cevaptır. Bir Tweete yanıt simgesine tıklayarak veya dokunarak yanıt verebilirsiniz....
  1. Yanıtlamak istediğiniz Tweeti bulun.
  2. Yanıt simgesine tıklayın.
  3. Tweet oluşturma kutusu açıldığında mesajınızı yazın ve göndermek için Yanıtla'ya tıklayın veya dokunun.

Bir Tweet nasıl paylaşılır?

Anasayfa zaman akışınızdaki bir Tweette veya bir Tweetin ayrıntılarında, paylaş simgesine dokunun. Not: Korumalı bir Tweet, Direkt Mesaj ile paylaşılamaz. Direkt Mesaj ile Gönder'i seçin. Açılır menüde, mesaj göndermek istediğiniz kişinin İsmini girin veya önerilen hesap listesinden seçin.

Twitter'da tweetleri neden göremiyorum?

Kırpılmış profil zaman akışlarına şunlar neden olabilir: Profillerinden arka arkaya çok sayıda Tweet silen hesaplar. ... Bir haftadan daha eski Tweetler, dizinleme kapasitesi kısıtlamaları nedeniyle zaman akışlarında veya aramalarda görüntülenemeyebilir. Eski Tweetler asla kaybolmaz ancak her zaman görüntülenemez.

Atılan bir tweet nasıl düzenlenir?

Zira Twitter, atılan bir gönderiyi Facebook'da olduğu gibi düzenleme seçeneği sunmaz. Her ne kadar beğeniler ve re-tweet'ler de silinecek de olsa, silme ardından düzenleme yaparak, yeniden paylaşabilirsiniz.

Tweet düzeltilebilir mi?

Mesela atılan Tweet'te yanlış yazılan bir kelimeyi düzeltmek için Tweet'i silip, yeni Tweet atmak gerekiyor. Ancak bu yeni özellikle birlikte artık böyle durumlar tarih olacak. Böylece kullanıcılar yazım yanlışlarını düzeltebilecek veya attığı Tweet'te değişiklikler yapabilecek.