Duns no nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Duns no nasıl alınır?
  2. Duns kodu nereden alınır?
  3. Duns numarası ücretli mi?
  4. Ncage numarası nedir?
  5. Sam kaydı nasıl yapılır?

Duns no nasıl alınır?

İşletmelere benzersiz bir kimlik numarası atayan D-U-N-S, Dun & Bradstreet (D&B) tarafından geliştirilmiştir ve dünya genelinde kabul gören bir sistemdir. D&B web sitesini (www.dnb.com) ziyaret ederek D-U-N-S numaranızı bulabilir veya ücretsiz olarak bir numara almak için başvurabilirsiniz.

Duns kodu nereden alınır?

DUNS NASIL ALINIR ? DUNS kodu almak isteyen bir firma, başvurusunu İnternet üzerinden Dun & Bradstreet (D&B) firmasının web sitesi aracılığıyla yapacaktır. Site üzerinde DUNS kodu başvurusu yapılabilecek adres https://www.dnb.com/duns-number.html 'dir.

Duns numarası ücretli mi?

Eğer şirketiniz veri tabanında yer almıyorsa bir DUNS numarası edinmeniz gerekecektir. Ücretli bir hizmet ile numaranızı 5 iş günü içerisinde edinebilir veya ücretsiz şekilde 30 gün içerisinde alabilirsiniz.

Ncage numarası nedir?

NATO TİCARİ VE KAMU KURULUŞ (NCAGE) KODU NATO Kodlandırma Sisteminde NCAGE Kodu, firma/yüklenici bilgilerine ulaşılmasını sağlayan 5 karakterli alfabetik-numerik bir koddur.

Sam kaydı nasıl yapılır?

SAM SİSTEMİNE KAYIT: https://www.sam.gov/portal/SAM/#1 adresine giderek SAM sisteminde bir ferdi hesap yaratınız ve “Create an Account” ifadesini tıklayınız. Problemler için, 0828 /1 /2 numaralı telefonu arayınız. Gerekli olan hesap tipi bir Ferdi Hesaptır. 'Create an Account' ifadesini seçiniz.