Çamaşır makinesi neden e 17 hatası?

İçindekiler:

  1. Çamaşır makinesi neden e 17 hatası?
  2. Profilo çamaşır makinesi E17 hatası nasıl düzeltilir?
  3. Bulaşık makinesinde E17 ne demek?
  4. E18 arızası nedir?
  5. Çamaşır makinesinde e 17 ne demek?
  6. Çamaşır makinesinde e 35 ne demek?
  7. Arçelik Çamaşır Makinesi E17 arızası nedir?
  8. Profilo çamaşır makinesi e03 hatası nedir?
  9. Bosch çamaşır makinesi E17 ne demek?
  10. Profilo E18 hatası nasıl giderilir?
  11. Arçelik Çamaşır Makinesi E18 hata kodu nedir?
  12. Siemens çamaşır makinesi e 18 ne demek?
  13. Çamaşır makinesinde e 6 ne demek?
  14. Bosch çamaşır makinesi E 35 arızası nedir?
  15. E 35 arızası nasıl giderilir?
  16. Buzdolabında FC ne demek?
  17. Arçelik Çamaşır Makinesi E08 arızası nedir?
  18. Vestel çamaşır makinesi neden E03 hatası?
  19. Beko çamaşır makinesinde E17 ne demek?

Çamaşır makinesi neden e 17 hatası?

Hata E17 / F17: Su besleme süresi aşıldı Musluğu açın. Eğer hata düzeltilemiyorsa lütfen müşteri hizmetlerimiz ile iletişime geçin ve bir servis randevusu ayarlayın. Alternatif olarak online randevu servisimizi kullanın.

Profilo çamaşır makinesi E17 hatası nasıl düzeltilir?

Hatanın Çözümü
  1. Su giriş vanasını kontrol edin.
  2. Su giriş vanasının bağlantılarını kontrol edin.
  3. Su giriş vanasına giden kabloları kontrol edin.
  4. Su beslemesinin açık ve donmamış olduğunu kontrol edin.
  5. Ana kontrol PCB'sini kontrol edin.
  6. Hava haznesinde ve basınç kaptörü hortumundaki tıkanıklık durumunu kontrol edin.

Bulaşık makinesinde E17 ne demek?

Su alma sisteminde hata veya temiz su girişinde hata tespit edildi - Temiz su girişini kontrol edin (köşe akış vanası açık, temiz su girişi hortumu bükülmemiş). Bu hatayla sık sık karşılaşıyorsanız cihazınızda büyük ihtimalle bir hata vardır.

E18 arızası nedir?

Bosch çamaşır makinesinin gösterge panelinde görüntülenen E18 kodu, makinenin atık suyu tahliye edemediğini gösterir. Bu kodun dışında tamburda su kaldığını da görebilirsiniz. ... Atık suyun tahliye edilememesinin nedenleri pompanın tıkanması veya tahliye hortumunun bükülmüş olması olabilir.

Çamaşır makinesinde e 17 ne demek?

E17 hata kodu veriyor: Su besleme süresi aşılmış. Su beslemesi bozulmuş. Bir kova yardımıyla doğrudan musluktaki su basıncını kontrol edin. Tamamen açık bir musluktan dakikada yaklaşık 10 litre su akması gerekiyor.

Çamaşır makinesinde e 35 ne demek?

Bosch Çamaşır Makinesi E35 Arıza Kodu – Kapı Kilidi Hatası: Bosch çamaşır makinesi hatası E35, makinenin kapı kilidini açamadığını gösterir.

Arçelik Çamaşır Makinesi E17 arızası nedir?

E17= makinanızda bu hata kodunu görüyorsanız muhtemelen makinaya çok deterjan atmışsınız demektir.

Profilo çamaşır makinesi e03 hatası nedir?

Profilo Çamaşır Makinesi E3 Arıza Kodu– Kapı Kilidi: Profilo Yıkama Makinesi Hatası E3, makinenin kapının kapatıldığını kaydetmediği anlamına gelir. ... Bir sonraki adım kapı kilidindeki fişi kontrol etmektir, eğer sıkıca takılıysa, kapı kilidinizin arızalı olduğu ve değişmesi gerektiği anlamına gelir.

Bosch çamaşır makinesi E17 ne demek?

Çamaşır makinenizin kapağı düzgün şekilde açılıp kapanmıyorsa ne yapabileceğiniz hakkında daha fazla bilgi almak için buraya tıklayın. E17 hata kodu veriyor: Su besleme süresi aşılmış. Su beslemesi bozulmuş. Bir kova yardımıyla doğrudan musluktaki su basıncını kontrol edin.

Profilo E18 hatası nasıl giderilir?

Dışarıda bulunan hortumlara rağmen ekranda ki E18 hatası devam ediyorsa sorun pompadan kaynaklanıyordur. Filtreyi çıkartıp içeride bulunan pompa çarklarını mekanik olarak döndürmeye çalışınız. Dönüyorsa elektronik arızalar için teknik servis çağırmanız gerekecektir.

Arçelik Çamaşır Makinesi E18 hata kodu nedir?

Arçelik çamaşır makinenizdeki e18 hatası yani pompa tıkalı uyarısı için Göztepe Arçelik Servisi uzmanları tarafından su tahliye hortumu ve su tahliye pompa motoru parçaları kontrol edilir. Tıkanıklık tespit edilirse giderilir. Daha ileri bir arızada ise makinenizin kazanının altında bulunan tahliye haznesi sökülebilir.

Siemens çamaşır makinesi e 18 ne demek?

E18 hata kodu veriyor: Filtre veya soğuk su tahliye borusu tıkanmış veya bükülmüş. Çamaşır makinenizin filtresini nasıl temizleyeceğiniz ve açacağınız hakkında daha fazla bilgi almak için buraya tıklayın. Soğuk su tahliye hortumunun temiz ve bükülmemiş olduğundan emin olun.

Çamaşır makinesinde e 6 ne demek?

Bosch Çamaşır Makinesi E6 Arıza Kodu – Boşaltma Hatası: Bosch Yıkama Makinesi Hatası E6, makinenin suyu boşaltamadığını gösterir. Filtrede ve hortumlarda tıkanma olup olmadığını kontrol edin. Boşaltma pompası arızalı olabilir.

Bosch çamaşır makinesi E 35 arızası nedir?

Bosch Logixx 7 Serisi Arıza Kodları Bosch Çamaşır Makinesi E35 Arıza Kodu – Kapı Kilidi Hatası: Bosch çamaşır makinesi hatası E35, makinenin kapı kilidini açamadığını gösterir.

E 35 arızası nasıl giderilir?

Baymak Kombide e35 hata kodu aldığınız vakit; dairenize gelen doğal gaz vanasını kontrol ediniz, kombiye gelen doğal gaz vanasını kontrol ediniz her iki vanada açık ise ve dairenize gaz geldiğinden eminseniz kombide e35 arızası için kullanıcının çözüm için yapacak başka bir işlemi yoktur…

Buzdolabında FC ne demek?

Beko Buzdolabı Fc Arıza Kodu: Isıtıcı Potansiyometre/Eeprom ve Fresh Food Sensörü Arızası.

Arçelik Çamaşır Makinesi E08 arızası nedir?

Arçelik marka çamaşır makinelerinde E08 hata kodu elektronik kart arızasına işaret eder. Çamaşır makinelerinde elektronik kart denilen kısım, çamaşır makinesinin beynidir. Çamaşır makinesinin çalışması için iletilen komutların tamamı buradan gelir.

Vestel çamaşır makinesi neden E03 hatası?

Vestel marka çamaşır makinesi eğer E3 Hatası veriyorsa, bunun kaynağı çamaşır makinenizin suyu boşaltmasında led ekranda E03 arıza kodunu göstermektedir. Suyu boşaltma aşamasına geldiği halde çamaşır makinesi suyu boşaltmıyorsa bu hatayı alırsınız.

Beko çamaşır makinesinde E17 ne demek?

E17= makinanızda bu hata kodunu görüyorsanız muhtemelen makinaya çok deterjan atmışsınız demektir.