Mikro Run Nedir?

İçindekiler:

  1. Mikro Run Nedir?
  2. Mikro Kursu nedir?
  3. Mikro ne anlama gelir?
  4. Genel muhasebe kursunda neler öğretilir?
  5. Micro yazılımı nedir?
  6. Mikro yazılım kime satıldı?
  7. Mikro nerede üretiliyor?

Mikro Run Nedir?

Şirketinizin finansal durumunu tek ekrandan anlık olarak takip edip hızlıca aksiyon almanızı sağlayan Mikro Run, finansal operasyonlarınızı, masaüstü kullanım alışkanlığınızı değiştirmeden buluta taşıyor.

Mikro Kursu nedir?

Genel. İşletmelerde ön ve genel muhasebe işlemlerini, Mikro muhasebe programında hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilme bilgi ve becerisinin kazandırıldığı bir eğitim programıdır.

Mikro ne anlama gelir?

kesinlikle doğru - 1 yıl önce Küçük, çapsız, dar, anlamlarına gelmektedir makro kelimesinin karşıtıdır.

Genel muhasebe kursunda neler öğretilir?

Genel muhasebe eğitimine katılan kursiyerlerimiz tekdüzen hesap planını öğrenerek bir ticari işletmenin dönembaşı , dönemiçi ve dönemsonu muhasebe kayıtlarını, Mali Tabloların hazırlanmasını, beyannamelerin doldurulmasını (Kdv, Muhtasar, Geçici Vergi, Gelir Vergisi, Kurumlar Vergisi vb.) , işçi maaş bordrolarının ...

Micro yazılımı nedir?

Windows tabanlı cari hesap programı olan mikro yazılım, satıştan satın almaya, üretimden finansal verilere ve stok bilgilerinden muhasebe hesaplarına kadar tüm ticari işlemlerin bilgisayar ortamında takibine yarayan güvenli bir sistemdir.

Mikro yazılım kime satıldı?

Mikro Yazılım'ın çoğunluk hissesi Turkven'in danışmanlığını yaptığı fonlara satıldı. Satışla ilgili Mikro Yazılım'a danışmanlık veren Pragma'dan yapılan açıklamada, satışa konu hisselerin oranı ve satış fiyatı ile ilgili bir bilgi yer almadı.

Mikro nerede üretiliyor?

Mikro Kalem, 2005 yılında Musa Mert Şahin tarafından kurulan Şahin Kırtasiye bünyesindeki defter, çanta, silgi, kurşun kalem ucu, kalemtraş, tükenmez kalem, versatil çeşitleri vb. ürünlerin markasıdır. Mikro markalı ürünlerini İzmir'de üretmektedir.