Evkur sipariş kaç günde onaylanır?

İçindekiler:

  1. Evkur sipariş kaç günde onaylanır?
  2. Evkur sipariş durumu nasıl öğrenilir?
  3. Evkur sipariş nasıl iptal edilir?
  4. Evkur hangi bankayla çalışıyor?
  5. Evkura nasıl ulaşabilirim?
  6. Evkurda degisim var mi?
  7. Evkur onaylanan ürün ne zaman gelir?
  8. Evkur finansman nedir?
  9. Evkur hafta sonu açık mı?
  10. Evkur internetten ödeme nasıl yapılır?
  11. Evkuru nereye şikayet edebilirim?
  12. Evkur senetle alışveriş nasıl yapılır?
  13. Evkurda geri iade var mi?
  14. Tüketici hakları nelerdir ürün iadesi?
  15. Evkur kredi veriyor mu?
  16. Evkur kacta kapanıyor 2021?
  17. Evkur teslimat süresi ne kadar?
  18. Evkur otomatik ödeme nasıl yapılır?
  19. Evkur nakit kredi veriyor mu?

Evkur sipariş kaç günde onaylanır?

Evkur şubelerinden alışveriş başvurusu yaptıktan sonra en az 7 en fazla 15 iş günü içerisinde size olumlu yada olumsuz dönüş sağlamaktadırlar lakin onaylanmayan bazı durumlarda dönüş geç oluyor yada hiç olmuyor bunuda dikkate almanızı öneririz.

Evkur sipariş durumu nasıl öğrenilir?

Evkur mağazalarından yaptığınız alışverişlerde ürün takip numarası ile sipariş takip etmek yada ürün sorgulamak gibi bir durum yoktur bu sadece müşteri temsilcisi aracılığı ile yapılmaktadır lakin eğer ki alışverişinizi Evkur internet sitesinden yaptıysanız üye girişi yaparak hesabım kısmına girebilir ve oradan ...

Evkur sipariş nasıl iptal edilir?

Evkur internetten ürün alma başvurusu yaptıysanız ve almaktan vazgeçtiyseniz yapmanız gereken tek şey tekrar internet sitesinden üye girişi yapmak ve ordan siparişlerinize ulaşarak iptal etme kısmına tıklayarak siparişinizi iptal etmenizden ibarettir böylece para verdiyseniz para nereden ödeme yaptıysanız oraya ...

Evkur hangi bankayla çalışıyor?

Teslim aldığınız ürünün ödemelerini teslimat tarihinden itibaren 1 ay sonra Evkur Mağazalarından yada Yapı Kredi Bankası internet bankacılığı aracılığı ile gerçekleştirebilirsiniz.

Evkura nasıl ulaşabilirim?

Evkur Müşteri Temsilcisine bağlanmak için sırasıyla: 4 numarasını cep telefonunuzun arama kısmına yazınız ve ardından arama tuşuna basınız.

Evkurda degisim var mi?

İnternetten veya mağazadan farketmeksizin aldığınız ürünlerde bir sıkıntı olması halinde Evkur Değişim hakkınızı kullanarak aldığınız ürünün aynısını çok rahat bir şekilde değişim yapabilmektesiniz.

Evkur onaylanan ürün ne zaman gelir?

Sözleşmeli yapmış olduğunuz alışverişlerde kredi değerlendirme birimi tarafından onaylanan ürünlerinizin teslimatı belirtmiş olduğunuz teslimat adresine ücretsiz olarak Evkur tarafından yapılmaktadır. -İstihbarat sürecine göre teslimat süreniz 3 ila 4 gün sürebilmektedir.

Evkur finansman nedir?

Evkur Finansman elden taksitle alışveriş yapmaya olanak sağlayan Evkur Bankası olarak düşünebileceğiniz size kredi çekmeden ürün satın alabilme olanağı sağlayan bir finansman kuruluşudur.

Evkur hafta sonu açık mı?

EVKUR HAFTA İÇİ VE HAFTA SONU AÇIK MI? Evkur ile ilgili en çok merak edilen konular arasında hafta içi/hafta sonu mesai saatleri bulunuyor. ... Evkur genel olarak Pazartesi- Cumartesi : 09:00 - 20:30 saatleri arasında hizmet verirken Pazar günü 10:30 - 20:30 saatleri arasında çalışıyor.

Evkur internetten ödeme nasıl yapılır?

Öncelikle https://autodiscover.evkur.com.tr/ adresine giriş yapın....Evkur Kredi Kartı ile Taksit Ödeme
  1. Açılan ekrana Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaranızı girin ve güvenlik kodunu onaylatıp “Devam” diyerek bir sonraki adıma geçin.
  2. Sonraki adımda karşınıza çıkan ekranda “Fatura Seçimi” ekranına gelin.
Daha fazla öğe...

Evkuru nereye şikayet edebilirim?

Bu bildirimi 0212 473 46 46 numaralı çağrı merkezimize yapabilirsiniz.

Evkur senetle alışveriş nasıl yapılır?

Kredi kartı yerine senetle alışveriş gerçekleştirilebiliyor. Ancak burada fiyatlarda da artış yaşandığını unutmamak gerekiyor. Eğer senetle alış veriş yapmaya karar verdiyseniz, sizden istenen bilgilerin ardından ödemelerinizi düzenli yaptığınız onaylanırsa istediğiniz kadar taksit imkanıyla alış veriş yapabilirsiniz.

Evkurda geri iade var mi?

- Ürünün arızalı veya ayıplı olması halleri dışında mümkün değildir. ... İade koşullarında belirtilen şartlara uygun taleplerinizde; ürünün Evkur'a ulaştığı andan itibaren üç ( 3 ) iş günü içerisinde ürün satış bedeli alışveriş yaptığınız hesaba iade edilecektir.

Tüketici hakları nelerdir ürün iadesi?

Cayma hakkına ilişkin ihbarın ulaşmasını takip eden en geç 14 (on dört) gün içinde mal/hizmet bedeli ve teslimat masrafları Alıcıya iade edilir ve 10 (on) günlük süre içinde mal/hizmeti alıcı iade etmekle mükelleftir. Fatura aslı gönderilmezse Alıcıya KDV ve varsa diğer yasal yükümlülükler iade edilemez.

Evkur kredi veriyor mu?

Müşterilerimize sunduğumuz nakit ve kredi kartlı ödeme seçeneklerimizin yanında; grup şirketimiz olan Evkur Finansman A.Ş. tarafından 36 aya varan tüketici finansman kredisiyle alışveriş imkanı sunulmaktadır. ... Geçmişten aldığımız birikimlerimiz, müşteri memnuniyetimiz ve sağlam finansal yapımızla EVKUR A.Ş.

Evkur kacta kapanıyor 2021?

EVKUR ÇALIŞMA SAATLERİ 2021 Teknolojiden ev aletlerine, kozmetikten beyaz eşyaya varıncaya kadar pek çok farklı ürün yelpazesi ile tüketicilere hizmet sunan 2021 Evkur çalışma saatleri şu şekilde; Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi sabah 09:00'da açılıyor ve 20:30 kapanış yapıyor.

Evkur teslimat süresi ne kadar?

Sözleşmeli yapmış olduğunuz alışverişlerde kredi değerlendirme birimi tarafından onaylanan ürünlerinizin teslimatı belirtmiş olduğunuz teslimat adresine ücretsiz olarak Evkur tarafından yapılmaktadır. -İstihbarat sürecine göre teslimat süreniz 3 ila 4 gün sürebilmektedir.

Evkur otomatik ödeme nasıl yapılır?

Eğer ki Yapı Kredi bankasından hesabınız varsa Evkur İnternetten Otomatik Ödeme işlemi yapmak için ödemeler kısmından Evkur seçiyorsunuz altına tc kimlik numaranızı giriyorsunuz ve karşınıza ödeme tutarlarınız geliyor oradan otomatik ödeme seçeneğini işaretleyip onayladığınızda Evkur Otomatik Ödeme işleminiz onaylanmış ...

Evkur nakit kredi veriyor mu?

Müşterilerimize sunduğumuz nakit ve kredi kartlı ödeme seçeneklerimizin yanında; grup şirketimiz olan Evkur Finansman A.Ş. tarafından 36 aya varan tüketici finansman kredisiyle alışveriş imkanı sunulmaktadır.