NACE Rev kodu nedir?

İçindekiler:

  1. NACE Rev kodu nedir?
  2. 32.50 02 NACE kodu nedir?
  3. 4 lü NACE ne demek?
  4. NACE kodu nasil ogrenilir?

NACE Rev kodu nedir?

Avrupa Birliği'nde Ekonomik Faaliyetlerin İstatistiki Sınıflaması anlamına gelen NACE kodu, iş yerlerinin çalıştıkları alanlara göre tehlike sınıflarını belirleyen sistemin oluşturduğu altı haneli bir koddur. Bu sebeple altılı faaliyet kodu olarak da bilinir.

32.50 02 NACE kodu nedir?

32.50.02 - Suni uzuvlar, protez ve ortopedik ürünler ile bunların parça ve aksesuarlarının imalatı (suni eklem, dişçilikle ilgili bağlantı parçaları, ortopedik ayakkabı ve korse, diş teli, tıbbi çivi, fıtık bağı vb.)

4 lü NACE ne demek?

NACE Kodu, Avrupa Birliği'nde tüm ticari işlemlerde kullanılması zorunlu olan ekonomik faaliyet kodlarıdır. AB ülkelerinde faaliyet gösteren her işyerine, hiyerarşik yapıda 4 veya 6 seviyeden oluşan bir NACE ekonomik faaliyet kodu verilir.

NACE kodu nasil ogrenilir?

NACE Kodu, SGK sicil numarasına bakılarak, vergi levhasındaki ana faaliyet alanı incelenerek ve bağlı bulunulan ticaret odasının internet sitesinden öğrenilebilir. Bir liste içeriği ekrana gelecektir. Bu liste üzerinden firmanın ismini bulun ve karşısında yer alan "Firma Detay" kutucuğunu tıklayın.