Gmail doğrulama kodu ücretli mi?

İçindekiler:

  1. Gmail doğrulama kodu ücretli mi?
  2. Doğrulama Kodu nasıl?
  3. Gmail hesabı ücretli mi?
  4. WhatsApp kodu ne demek?
  5. E-posta adresinizi onaylayın ne demek?

Gmail doğrulama kodu ücretli mi?

Kısa mesaj veya sesli mesajla doğrulama ücreti Kısa mesajlarınızın veya sesli mesajlarınızın ücreti, paketinize ve sağlayıcınıza göre değişir, ancak muhtemelen standart kısa mesaj ve çağrı ücretinizden farklı olmayacaktır. Sesli çağrı seçeneğini belirlediğinizde ev telefon numaralarınızı da kullanabilirsiniz.

Doğrulama Kodu nasıl?

2 Adımlı Doğrulamayı açma
  1. Google Hesabınızı açın.
  2. Gezinme panelinde Güvenlik'i seçin.
  3. "Google'da oturum açma" bölümünün altında 2 Adımlı Doğrulama. Başlayın'ı seçin.
  4. Ekranda gösterilen adımları uygulayın.

Gmail hesabı ücretli mi?

Gmail hizmetlerinden ücretsiz olarak faydalanacağınız google kullanıcılarına ücretsiz E-posta hizmetide sunmaya devam ediyor. Kişisel E-posta ile size ait olan bir hesap oluşturarak mail gönderip alabilirsiniz.

WhatsApp kodu ne demek?

WhatsApp, hesabınızı korumak amacıyla, başka biri sizin telefon numaranızla WhatsApp'a kaydolmaya çalıştığında size anlık bildirim gönderir. Bu bildirimi almanız, birinin telefon numaranızı girerek bu kayıt kodunu talep ettiği anlamına gelir. ...

E-posta adresinizi onaylayın ne demek?

Hesabınıza e-posta adresi eklediğinizde ya da hesabınıza ekli e-posta adresini değiştirdiğinizde, size değişikliği doğrulamanızı isteyen bir e-posta göndeririz. Gönderdiğimiz e-postada Şimdi doğrula butonuna tıklamanız, e-posta adresinin sizin olduğunu bilmemizi sağlar.