N11 kapıda ödeme nasıl yapıcam?

İçindekiler:

  1. N11 kapıda ödeme nasıl yapıcam?
  2. N11 de ödeme nasıl yapılır?
  3. Gitti gidiyor kapıda ödeme var mı?
  4. n11 de 3 d kullanmak istiyorum ne demek?

N11 kapıda ödeme nasıl yapıcam?

N11, Kapıda ödeme ve Eft/Havale yöntemiyle şu an için ödeme kabul etmemektedir. Ödemenizi, İş Bankası Anında Alışveriş Kredisi ile 60 aya varan vadelerle yapabilir veya İş Bankası'ndaki vadesiz hesabınızdan Havale seçeneğiyle de hızlıca gerçekleştirebilirsiniz.

N11 de ödeme nasıl yapılır?

Ödeme seçenekleri nelerdir? n11.com'dan yaptığınız alışverişlerin ödemesini kredi kartı, banka kartı, sanal kart, BKM Express, Masterpass, GarantiPay, Garanti Alışveriş Kredisi veya Akbank Direkt Öde ile gerçekleştirebilirsiniz.

Gitti gidiyor kapıda ödeme var mı?

GittiGidiyor'da tüm işlemler Sıfır Risk güvencesinde gerçekleşmektedir. Sıfır Risk® Sistemi'nde kredi kartı, banka kartı veya BKM Express ile yapılan ödemeler önce GittiGidiyor havuz hesabına aktarılmaktadır. Bu nedenle, kapıda ödeme yapma seçeneğimiz bulunmamaktadır.

n11 de 3 d kullanmak istiyorum ne demek?

3D Secure, online alışverişlerin güvenliğini sağlamak amacıyla kart kuruluşları tarafından geliştirilmiş bir kimlik doğrulama sistemidir. İnternetten yapılan alışverişlerde, kart sahibine sms ile gelen şifreyle kredi kartı onaylama işlemi olarak da bilinir.