GittiGidiyor nasıl iptal edilir?

İçindekiler:

  1. GittiGidiyor nasıl iptal edilir?
  2. GittiGidiyor ürün iadesi kaç günde yapılır?
  3. Yemek sepetinde sipariş nasıl iptal edilir?
  4. Iptal ettim siparişi para ne zaman iade edilir?
  5. Dolap satıcı siparişi iptal edebilir mi?
  6. Ürün iadesi kaç günde yapılır?
  7. Kapıda ödeme ile gelen kargoyu almazsak ne olur?
  8. Çiçek Sepeti para iade kaç gün?

GittiGidiyor nasıl iptal edilir?

Sipariş tarihinden 24 saat sonra Hesabım sayfanızda, ürünün bulunduğu satırdan satıcıya mesaj göndererek iptal talebinizi iletebilirsiniz. Kargolanan siparişler nasıl iptal edilir? Satın aldığınız ürün adresinize kargolandıysa Hesabım sayfanızdaki “İadeyi Başlat” butonuna basın.

GittiGidiyor ürün iadesi kaç günde yapılır?

İade kargo bilgileri sisteme girildikten sonra, satıcının iade onayı vermesi için 3 iş günü (Ek 24 saat) süresi vardır. Satıcının üç iş günü içinde iade onayını vermediği durumda GittiGidiyor otomatik olarak satıcıya hatırlatma mesajı gönderek son 24 saatlik süreci başlatır.

Yemek sepetinde sipariş nasıl iptal edilir?

Verdiğiniz siparişi iptal etmek için sipariş onay sayfasından ya da ana sayfadan Canlı Yardım butonunu kullanarak bize ulaşabilir ya da 4 numaralı Yemeksepeti Kullanıcı Destek Hattı'ndan yardım alabilirsiniz.

Iptal ettim siparişi para ne zaman iade edilir?

Siparişimi iptal ettim, ücret hesabıma ne zaman iade edilir? Sipariş iptaliniz onaylandıktan sonra; ücret iade tutarı, bankanızın süreç ve uygulamalarına bağlı olarak 2 ila 4 gün içerisinde hesabınıza/kartınıza yatacak ve artı bakiye olarak yansıyacaktır.

Dolap satıcı siparişi iptal edebilir mi?

Eğer beklemek istemiyorsan satıcıya bunu belirtebilirsin, satıcı da siparişi iptal edebilir. Satıcı iptal etmezse ya da satıcıya ulaşamazsan iptal talebinde bulunabilirsin veya sipariş geciken kargo statüsüne geçtiğinde direkt olarak iptal edebilirsin.

Ürün iadesi kaç günde yapılır?

İade Süresi (Cayma Hakkı) Kaç Gündür? Alıcı; mal satışına ilişkin mesafeli sözleşmelerde, malı teslim aldığı tarihten itibaren on dört gün içerisinde hiçbir hukuki ve cezai sorumluluk üstlenmeksizin ve hiçbir gerekçe göstermeksizin malı reddederek sözleşmeden cayma hakkına sahiptir.

Kapıda ödeme ile gelen kargoyu almazsak ne olur?

Alıcı kargoyu kabul etmeyerek aynı zamanda satış sözleşmesinin kendisine düşen teslim yükümlülüğünü de yerine getirmemiş olmaktadır. Bu nedenle satıcı sözleşmede yer almasa dahi Borçlar Kanunu'na dayanarak mahkemede alıcının satılan ürünü sebepsiz yere teslim almaması üzerine temerrüt hükümlerine dayanabilir.

Çiçek Sepeti para iade kaç gün?

İade edilen ücret, bankanıza bağlı olarak 1 - 10 iş günü içerisinde kartınıza yansımaktadır. Havale-EFT ile verilen siparişlerde iade / iptal işleminizin onaylandığı günden sonra 1-10 iş günü içerisinde hesabınıza havale-EFT ile ödeme yapılacaktır.