Oto aksesuar dükkanı açmak ne kadara mal olur?

İçindekiler:

  1. Oto aksesuar dükkanı açmak ne kadara mal olur?
  2. Bijuteri de ne satılır?
  3. Oto yıkama açmak ne kadar tutar?
  4. Galeri açmak için kaç metrekare?
  5. Halı yıkama işi için ne kadar para gerekli?
  6. Bijuteri işi karlı mı?

Oto aksesuar dükkanı açmak ne kadara mal olur?

Avrupa'nın belirli ülkelerinden de alacağınız kaliteli ürün ile dükkanı zenginleştirme imkanı var. Asya ve Avrupa ürünlerini harmanlayarak kaliteli bir dükkan sahibi olabilirsiniz. Dükkanın büyüklüğü de maliyeti etkiler. Maliyet kaba taslak 100 bin ile 150 bin lirayı bulabilir.

Bijuteri de ne satılır?

Bijuteri dükkanı açmak günümüzün karlı işleri arasında önemli bir yerde bulunuyor. Dükkanda satabileceğiniz ürünler içerisinde küpeler, kolyeler, bilezik ve kolye uçları, halhal çeşitleri, erkek kolye ve takıları gibi birçok farklı ürüne yer vermelisiniz.

Oto yıkama açmak ne kadar tutar?

Oto yıkamacı açmanın çok yüksek maliyetli bir iş olmadığı söylenebilir. Üstelik karlı bir iş kolu olduğu için 6 ay kadar kısa bir sürede maliyetini karşılayabilir. Kabaca bir hesap yapmak gerekirse oto yıkamacı açmanın maliyetinin 50.000- 150.000 arasında değiştiğini söylemek mümkündür.

Galeri açmak için kaç metrekare?

Faaliyet alanının en az 60 metrekaresi teşhir alanı olmak üzere 80 metrekare olması şartı da getirilen oto galeriler, kapalı alanlarında LPG'li, LNG'li veya CNG'li araç bulundurulamayacak.

Halı yıkama işi için ne kadar para gerekli?

Halı yıkama işi10 bin TL bütçe ile de kurulabilir, 150 bin TL bütçe ile de kurulabilir.

Bijuteri işi karlı mı?

Yaklaşık olarak aylık 30 bin TL ciro yapmanız mümkün oluyor. Bu cironun en az yarısı maliyetlerinize gittiğinde sizlere 15 bin TL gibi bir rakam kalmaktadır. Kısacası işletmeniz için son derece yüksek bir kar elde etme şansınız oluyor. ... Bijuteri dükkanı açmak günümüzün karlı işleri arasında önemli bir yerde bulunuyor.