Instagram video hangi uygulamaları?

İçindekiler:

  1. Instagram video hangi uygulamaları?
  2. Instagram video nasıl yapılır?
  3. Instagram'da Reels nasıl yapılır?
  4. Instagram'da müzikli video nasıl çekilir?
  5. Instagram basılı tutmadan video çekme nasıl yapılır?
  6. Instagram bir şarkı seç nasıl yapılır?
  7. Instagramda müzikli Reels nasıl yapılır?

Instagram video hangi uygulamaları?

  • 1. A Color Story. A color story uygulaması hem iPhone hem Android telefonlar için indirebileceğiniz güzel bir video düzenleme uygulaması. ...
  • Adobe Premiere Clip. Ücretsiz instagram video düzenleme uygulamaları arasındaki en gelişmiş programlardandır. ...
  • 3. Adobe Premiere Rush. ...
  • Anchor. ...
  • Animoto. ...
  • BeeCut. ...
  • 7. Clipomatic. ...
  • 8. Foodie.
Daha fazla öğe...

Instagram video nasıl yapılır?

Instagram da video paylaşmak için tercih edilen çeşitli yöntemler bulunmaktadır. Uygulamaya giriş yaptıktan sonra alt ve orta kısımda yer alan (+) sembolüne basılması gerekmektedir. Sonrasında hazır videolardan birisini seçebilir veya yeni bir video hazırlayarak paylaşmak için hazır bir hale getirebilirsiniz.

Instagram'da Reels nasıl yapılır?

Reels hazırlamak için mobil uygulama üzerinden ana sayfanızda yer alan Instagram'ın yanındaki fotoğraf simgesine tıklayınız. Daha sonra açılan sayfadan “canlı, hikaye ve reels” seçeneklerinden reels olanı seçin. Reels'i seçtikten sonra başla butonuna tıklayın ve videonuzu çekmeye başlayın.

Instagram'da müzikli video nasıl çekilir?

Instagram hikayene müzik eklemek basittir. Instagram'ın hikaye bölümünde bir video veya fotoğraf çektikten sonra, sağ üst köşedeki gülen yüz simgesine dokunun. Ortaya çıkan menünün ikinci satırında bir müzik simgesi göreceksiniz ve bir kez dokunulduğunda, hangi şarkıyı eklemek istediğinizi seçme seçeneğiniz olacak.

Instagram basılı tutmadan video çekme nasıl yapılır?

Parmağınızı basılı tutmak zorunda kalmadan video çekmek için parmağınızı ekranınızın alt kısmında sola kaydırın ve Eller Serbest'e dokunun. Bir video kaydetmeye başlamak için bir kez dokunun veya kayıttan önce geri sayım yapan zamanlayıcıyı görmek için dokunup basılı tutun.

Instagram bir şarkı seç nasıl yapılır?

  1. Instagram'da artık hikayeye şarkı eklenebilecek. Hikayeye müzik eklemek için öncelikle Instagram'ın hikaye kısmına girmeniz gerekiyor.
  2. Daha sonra hikayede paylaşmak istediğiniz görüntüyü ekleyin ve devamında ekranı yukarı doğru kaydırınız.
  3. Ekranı yukarı kaydırınca müzik simgesini seçmelisiniz.

Instagramda müzikli Reels nasıl yapılır?

Instagram Reels'te videodaki sesi kullanabilir veya Instagram kitaplığından müzik ekleyebilirsiniz. Videonun üzerine müzik eklerseniz videonun sesi duyulmayacaktır. Müzik eklemek için soldaki Ses simgesine dokunun. Burası tıpkı Hikayeler'deki gibi çalışır, aynı şekilde müzik ekleyebilirsiniz.