Motorlu esnaf kurye nedir?

İçindekiler:

  1. Motorlu esnaf kurye nedir?
  2. Esnaf kurye nedir nasıl yapılır?
  3. Esnaf kurye ne kadar vergi öder?
  4. Trendyol Go vergi ne kadar?
  5. Getir ne kadar kazandırır?
  6. Trendyol kuryeleri ne kadar kazanıyor?
  7. Trendyol Go ya fatura nasil kesilir?

Motorlu esnaf kurye nedir?

Kuryeler için Şahıs Şirketi Kurmak ve Serbest Teslimat Yapmak (Esnaf Kurye Modeli) ... Bu noktada firma çalışanı değil, kendiniz için çalışıyor oluyorsunuz. Verginizi ve sigortanızı kendiniz yatırıyor, bu firmalara fatura kesiyorsunuz. Bu çalışma sisteminin adı "Esnaf Kurye Modeli" olarak geçmektedir.

Esnaf kurye nedir nasıl yapılır?

Bu tip firmalara hizmet veren kurye modeli ise 'esnaf kurye' modeli olarak adlandırılmaktadır. Bu modele göre firma için çalışmak yerine kişiler kendileri için çalışıyor ve vergilerini kendi adlarına yatırıp firmalara fatura kesebiliyorlar.

Esnaf kurye ne kadar vergi öder?

Örneğin aylık 7 bin tl geliriniz var, 4 bin tl gideriniz var. Bu durumda aylık 3 bin tl net kar elde ettiniz. 3 bin tl nin  i oranında vergi ödersiniz. Bu örnekte aylık 450 tl vergi ödemesi çıkar. Genç girişimciler 3 yıl boyunca bu 3 bin Tl ler 75 bine çıkana kadar Gelir vergisi ödemezler.

Trendyol Go vergi ne kadar?

Trendyol go başta olmak üzere; Genç girişimci istisnasından 3 yıl botunca faydalanmak size her yıl 75.000 TL kazanç istisnası sağlayacaktır. Buda yılda ortalama 15.340 TL vergi avantajı anlamına gelmektedir.

Getir ne kadar kazandırır?

Getir bayilik aylık kazancı su bayisi ortalama günlük 200 civarı sipariş teslim eder. Ortalama 200 sipariş için de 3 TL'den sipariş için günlük kazancının 600 TL kadar olur. Bu da aylık bazda 18.000 TL'ye karşlılık gelir.

Trendyol kuryeleri ne kadar kazanıyor?

Trendyol kuryesi olarak, herhangi bir sermayeye ihtiyaç duymadan kendi aracınızla çok para kazanabilirsiniz. Aracınızı Trendyol teslimatı için kiralayabilirsiniz. Teslimat başına 3-4 TL, ayda 5-10.000 TL kazanabilirsiniz. Araç ile kuryeliğin adı Trendyol Express olarak geçiyor.

Trendyol Go ya fatura nasil kesilir?

Trendyol Üzerinde Fatura Nasıl Kesilir? Trendyol satıcı panelinde Sipariş>Gönderime Hazır>Fatura Oluştur adımlarını takip ederek e-Arşiv fatura oluşturabilirsiniz. – “Fatura Oluştur” butonuna tıkladıktan sonra e-Arşiv faturanızı resmileştirebilirsiniz.