n11 Siparişlerimi nasıl silerim?

İçindekiler:

  1. n11 Siparişlerimi nasıl silerim?
  2. n11 hangi kargo şirketi ile anlaşmalı?
  3. n11 üye olmadan Siparişimi nasıl takip edebilirim?
  4. n11 sipariş no nedir?
  5. n11 de para ne zaman hesaba geçer?
  6. Sipariş no nerede yazar?
  7. n11 sipariş no nerede?
  8. N 11 kapıda ödeme var mı?

n11 Siparişlerimi nasıl silerim?

Sipariş iptali nasıl yapılır?
  1. Üye olarak alışveriş yaptıysanız, Hesabım menüsündeki Mevcut Sipariş sayfasından ürünün yanındaki İptal Et butonuna tıklayarak siparişinizi iptal edebilirsiniz.
  2. Misafir kullanıcıysanız alışverişten sonra size gönderilen e-postalardaki Sipariş Detayı linkinden siparişi iptal edebilirsiniz.
Daha fazla öğe...

n11 hangi kargo şirketi ile anlaşmalı?

N11.com Yurtiçi Kargo, Aras Kargo, MNG Kargo, PTT Kargo, UPS, Sürat Kargo, DHL Kargo, Fillo Kargo, FedEx Kargo, TNT Kargo şirketleriyle anlaşmalı olarak çalışmaktadır.

n11 üye olmadan Siparişimi nasıl takip edebilirim?

n11.com'da alışveriş yapabilmeniz için üye olmanıza gerek yoktur. İstediğiniz ürünü, Hemen Al butonuna basarak üye olmadan satın alabilirsiniz. Misafir kullanıcı olarak verdiğiniz siparişi, size gönderilen e-postadaki Sipariş Detayı linkinden takip edebilirsiniz.

n11 sipariş no nedir?

Sipariş kodu nedir? n11.com'da satın alma için tüm gerekli işlemler yapıldıktan sonra eğer işlemleriniz onaylandıysa size özel bir sipariş numarası atanır. Bu numara, müşterilerin siparişlerini kontrol edebilmek için kolaylık sağlar.

n11 de para ne zaman hesaba geçer?

n11.com sipariş bedeli, tam ve zamanında teslim edilen siparişin müşteri veya sistem tarafından onaylanmasından (Tamamlandı Statüsü) 7 gün sonra hesabınıza transfer edilir.

Sipariş no nerede yazar?

*Sipariş numarası, alışveriş sonrası gönderilen e-postanın konu kısmında ya da Hesabım/Siparişlerim altında yer alan 8 haneli sayıdır.

n11 sipariş no nerede?

Hesabım menüsündeki Mevcut Sipariş sayfasından ürünün yanındaki Kargo Takip butonuna basarak veya kargo takip numarasının linkini tıklayarak siparişinizin yerini öğrenebilirsiniz. Kargo Takip butonun üstündeki takip numarası ile kargo şirketinin internet sitesinden de siparişinizi izleyebilirsiniz.

N 11 kapıda ödeme var mı?

N11.com'dan yaptığınız alışverişlerinizde kredi kartı, banka kartı, sanal kart, BKM Express, Masterpass, GarantiPay, Paycell, İş Bankası Anında Alışveriş Kredisi, Garanti Alışveriş Kredisi veya Akbank Direkt Öde ile ödeme yapabilirsiniz; ancak maalesef kapıda ödeme ve Eft/Havale yöntemiyle şu an için ödeme kabul ...