Nesineden nasıl promosyon alınır?

İçindekiler:

  1. Nesineden nasıl promosyon alınır?
  2. Bilyoner 3 TL hediye nasıl alınır?
  3. Nesine den kaybeden kuponlar nasıl silinir?
  4. Birebin hangi bankalar?
  5. Nesine yasadışı mı?
  6. Nesine ne kadar kesiyor?

Nesineden nasıl promosyon alınır?

Promosyon hakkını kullanabilmek için Promosyon Kodunun, Hesabım>Promosyonlarım menüsünde yer alan “Kod Girişi" sayfası üzerinden Nesine.com hesabına yükleme yapılması gerekmektedir. Yüklenen kodların sağladığı hakları ve son kullanma tarihlerini “Hesabım” > "Promosyonlarım" bölümünde görüntüleyebilirsiniz.

Bilyoner 3 TL hediye nasıl alınır?

Hesaplar canlı, maçlar daha heyecanlı olsun diye, Bilyoner'den herkese 3 TL hediye! İddaa kuponun Bilyoner'den! Kampanya sayfasında yer alan formu doldur ve hemen kampanyaya katıl, 3 TL'yi kap, kuponunu yap!

Nesine den kaybeden kuponlar nasıl silinir?

Ancak kaybetmiş kuponlarınızı paylaşımlarınız içerisinden kupon detayını açtığınızda sağ tarafta yer alan ayarlar (çark) simgesinden ulaşabileceğiniz “Kupondaş'tan kaldır” adımıyla silebilirsiniz.

Birebin hangi bankalar?

Anlaşmalı bankalar (Garanti Bankası, Denizbank, Yapıkredi, Akbank, Türkiye İş Bankası, Halkbank, Teb, Ziraat Bankası, Şekerbank, ICBC, Vakıfbank ve QNB Finansbank) masrafsız kanallarında para transferini 7/24 yapabilir, kazandığınız ikramiyeyi %0 komisyon ile anında ödeme servisi ile çekebilirsiniz.

Nesine yasadışı mı?

2006 yılından bugüne Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'nın yasal elektronik bayii olarak hizmet veren D Elektronik Şans Oyunları ve Yayıncılık A.Ş. markası Nesine.com; şans oyunlarının güvenilir ve yenilikçi sitesidir. DOL bünyesinde yer alan Nesine.com aynı zamanda Milli Piyango İdaresi'nin de yasal elektronik bayisidir.

Nesine ne kadar kesiyor?

Banka, 5,00 TL işlem ücreti almaktadır. ATM'lerden kartsız yapılan para transferleri, diğer tüm elektronik bayilerde olduğu gibi, Nesine.com hesabınıza çekilemez tutar olarak yansır.