UPS Kargo Genel müdür?

İçindekiler:

  1. UPS Kargo Genel müdür?
  2. UPS Kargo nasıl şikayet edilir?
  3. UPS Kargo nasıl çağırılır?
  4. UPS Kargo nasıl ulaşılır?
  5. UPS e nasıl ulaşılır?
  6. UPS Genel Merkezi nerede?
  7. UPS kargo Türk mü?

UPS Kargo Genel müdür?

UPS Türkiye Ülke Müdürü Michael Harrell'ın Fransa Genel Müdürü olarak atanmasının ardından UPS Türkiye Genel Müdürlüğü görevine Ufku Akaltan getirildi.

UPS Kargo nasıl şikayet edilir?

UPS KARGO İletişim Bilgileri; UPS kargo 444 ile başlayan numara aracılığı ile gönderinizin son durumu hakkında bilgi alabilir ayrıca gönderilerin ücreti ve teslimat süreleri hakkında da kesin bilgilere ulaşabilirsiniz. Ayrıca bu hat üzerinden her tür şikayetinizi direkt olarak müşteri temsilcilerine iletebilirsiniz.

UPS Kargo nasıl çağırılır?

İndirim kodu alındıktan sonra UPS Türkiye Çağrı Merkezini (444 00 66) arayıp, kodunuzu UPS yetkilisi ile paylaştıktan sonra adresinize kurye çağırabilir veya en yakın UPS şubesine uğrayarak kampanyadan faydalanabilirsiniz.

UPS Kargo nasıl ulaşılır?

İletişim
  1. Tüm şubelerimize aşağıdaki adresimiz ve telefon numaralarımız aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Konusunda uzman ekiplerimiz size her konuda yardımcı olmak için hizmetinizdedir.
  2. İletişim Bilgileri:
  3. UPS Hızlı Kargo Taşımacılığı A.Ş. UPS Türkiye.
  4. Tel: 0850 255 00 66.
  5. Kurye Rezervasyon.
  6. Tel: 0850 255 00 66.

UPS e nasıl ulaşılır?

UPS kendi müşterilerine ve başkalarına UPS ürünleri, hizmetleri ve özel teklifleri konusunda telefonla ulaşabilir. 1-800-PICK-UPS® numaralı hattan bize ulaşarak “Aranmayacaklar Listesine” eklenmek istediğinize dair bir talepte bulunabilirsiniz. Bize adınızı, adresinizi ve telefon numaranızı vermeniz gerekir.

UPS Genel Merkezi nerede?

Atlanta, Georgia, ABD United Parcel Service/Genel merkezi

UPS kargo Türk mü?

UPS (United Parcel Service) kargo 1907 yılında James E. Casey tarafından kurulmuştur. ... Türkiye pazarına 1988 yılında Yetkili Servis Sağlayıcısı Ünsped ile giren UPS, 2009 yılında Ünsped'i satın almıştır. UPS Türkiye'de 260'tan fazla şube ve yetkili servis sağlayıcısıyla Türkiye pazarında hizmet veriyor.