Yerel işletme dizini nedir?

İçindekiler:

  1. Yerel işletme dizini nedir?
  2. Google işletme hesabı nedir?
  3. Business site nedir?
  4. İşletme kategorisi nedir?
  5. Işletme yönetmek için Gmail ne demek?

Yerel işletme dizini nedir?

Yerel dizinler, yerel işletmelerin kendi bölgelerindeki potansiyel müşterilerle bağlantı kurması için mükemmel bir yoldur. İlk adım, yerel dizinlerde bir işletme girişi oluşturmaktır. Birçok yerel dizin, işletmenizin listelenmesi için gerçek bir mekana veya yerel bir hizmet bölgesine sahip olmasını zorunlu kılar.

Google işletme hesabı nedir?

Google Benim İşletmem, İşletme Profilinizi ve işletme web sitenizi Google Arama ve Haritalar'da tanıtmanıza olanak tanıyan ücretsiz bir araçtır.

Business site nedir?

Google Benim İşletmem hesabınız üzerinden oluşturabileceğiniz ücretsiz bir web sitesidir. Özellikle web sitesi yaptıramayacak küçük işletmelerin internetteki varlıklarını güçlendirecek, arama sonuçlarında öne çıkmalarını sağlayacak bir araçtır.

İşletme kategorisi nedir?

Kategoriler, işletmenizi tanımlar ve sizi, sunduğunuz ürün veya hizmetleri arayan müşterilerle buluşturur. İşletmenizin türüne bağlı olarak, kategoriniz işletmenize yer etiketi atamak için de kullanılabilir.

Işletme yönetmek için Gmail ne demek?

Gmail kurumsal hesap, şirket isminizi e-postanızda kullanabilmenize olanak sağlayan e-posta hizmetidir. Bu sayede gmail hesabınızı kurumsal e-postanız gibi kullanabilirsiniz. Gmail tarafından sunulan bu hizmet, şirketinizin kurumsal yapısını e-posta kanalıyla göstermenize yardımcı olur.