Trendyol Türk mü?

İçindekiler:

  1. Trendyol Türk mü?
  2. Trendyol ne zaman kuruldu?
  3. Trendyol ne kadara kuruldu?
  4. Trendyol kimin şuan?
  5. Trendyol Yemek sadece istanbul mu?
  6. Trendyol Yemek izmirde var mı?
  7. Trendyol PTT ile calisiyor mu?
  8. Trendyol PTT iade nasıl yapılır?
  9. Trendyol ihracat yapıyor mu?

Trendyol Türk mü?

1. Trendyol'un kurucusu Türk iş kadını Demet Mutlu'dur. Demet Mutlu 22 Ağustos 1971 yılında New York'ta dünyaya gelmiştir. 2. Mutlu, üniversiteden sonra master eğitimine başlamış, bir iş kurma hayaliyle çıktığı yolda 300 bin TL sermaye ile evinin salonunda Trendyol'u kurmuştur.

Trendyol ne zaman kuruldu?

Haziran 2009 Trendyol.com/Kuruluş

Trendyol ne kadara kuruldu?

e-Ticaret sektöründe faaliyet gösteren Trendyol, 2010 yılında iş insanı Demet Mutlu tarafından 300 bin dolar sermayeyle kuruldu. İlk yıllarında sadece moda alanında online satış yapan Trendyol Grup'un markaları arasında Trendyol.com, Modagram.com ve Milla by Trendyol bulunuyordu.

Trendyol kimin şuan?

Kendi tedarik ettiği ürünlerin yanı sıra 45 bin KOBİ iş ortağıyla açık pazara dönüşen Trendyol'un yüzde 86.5'i Çinli alışveriş platformu Alibaba'ya ait. Şirketin kalan yüzde 6.96'sı Demet Mutlu'ya, yüzde 5.55'i Evren Üçok'a, yüzde 0.78'i Begüm Tekin'e, yüzde 0.21'i Zeki Güçlü Kaya'ya ait olduğu biliniyor.

Trendyol Yemek sadece istanbul mu?

şimdilik sadece istanbul-beşiktaş ve çevresine hizmet veren trendyol'un yeni projesi. holigan ceo tarafından yönetilen malum firmaya yeni rakip. merakla bekliyoruz.

Trendyol Yemek izmirde var mı?

Bir nevi açık beta testi olarak adlandırabileceğimiz bu sürecin ardından Trendyol Yemek; İstanbul'un Şişli, Kağıthane ve Kadıköy ilçelerinde de kullanıma açılacak. Ardından hizmetin Ankara ve İzmir gibi diğer büyükşehirlerde de kullanıma sunulacağını söyleyebiliriz.

Trendyol PTT ile calisiyor mu?

Siparişlerinizi Trendyol kargo otomatları, PTT Kargomatları, YK Plus kargo otomatları ve Aras Kargo kargo otomatlarından teslim alabilirsiniz.

Trendyol PTT iade nasıl yapılır?

İade Koşulları
  1. trendyol.com ve mobile uygulamalarda yer alan "Hesabım" bölümünden “Siparişlerime” gidin.
  2. “Sipariş detay” butonuna basın ve siparişinizin detaylarını görüntüleyin.
  3. Kolay iade butonuna basın.
  4. İade edilecek ürün ve iade nedeni seçin. ...
  5. Birden fazla kargo seçeneği çıktığı durumda kargo seçiminizi yapın.
Daha fazla öğe...

Trendyol ihracat yapıyor mu?

Trendyol'un e-ihracat hacminin devamlı arttığını aktaran Acar, “E-ihracat hacmimiz 2020'nin ilk yarısında yüzde 183 artarken, 2020'nin ilk yarısında ihracat paket sayısı, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 174 artış gösterdi.