Hepsiburada com a nasıl üye olabilirim?

İçindekiler:

  1. Hepsiburada com a nasıl üye olabilirim?
  2. Hepsiburada Üye olmak ücretli mi?
  3. Hepsiburada cüzdanım nasıl aktif edilir?
  4. Hepsiburada Hepsipapel nasıl kullanılır?
  5. Hepsipay nasıl kullanılır?

Hepsiburada com a nasıl üye olabilirim?

Üye ol” veya “Sosyal Hesap” butonlarından birine basarak Üyelik Sözleşmesi'ni, Rıza Metni'ni, Çerez Politikası'nı okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz. Hepsiburada'ya şifresiz giriş yapabilmek için Google, Apple veya Facebook hesabınızı bağlayabilirsiniz.

Hepsiburada Üye olmak ücretli mi?

Hepsiburada'da mağaza açmak ücretsizdir. Hem mağaza açılımında hem de açıldıktan sonra firmalar herhangi bir ücret ödemeden Hepsiburada üzerinde satışlarını yapabilirler. Açma bedellerinin yanı sıra aylık ücretler de bulunmamaktadır.

Hepsiburada cüzdanım nasıl aktif edilir?

Ödeme bilgilerini girerken Banka Kartı/Kredi Kartı/Hepsipay Cüzdanım'ı seç; ister tanımlı kartlarından biriyle, istersen de yeni kart bilgilerini girerek Hepsipay Cüzdanım seçeneğini kullan. Cüzdanı ilk kez kullanacaksan Cüzdanım Sözleşmesi'ni onaylayarak siparişini anında tamamla.

Hepsiburada Hepsipapel nasıl kullanılır?

Kampanya Koşulları:
  1. Kampanyaya dahil ürünlerden yapacağın alışverişlerde, alışveriş tutarının %20'si Hepsipapel olarak Cüzdanına aktarılır.
  2. Kampanya kapsamında bir günde en fazla 200 TL Hepsipapel kazanabilirsin. ...
  3. Kampanyadan kazanacağın Hepsipapeller, sipariş tarihinden 30 gün sonra cüzdanına yüklenir.
Daha fazla öğe...

Hepsipay nasıl kullanılır?

Ödeme esnasında “Hepsipay Cüzdanım ile yükleyip öde” seçeneğini kullanarak kolay ve hızlı ödeme yapabilirsin. Hepsipay Cüzdanım bakiyen yeterli değilse ödeme yaparken eksik tutar kartından otomatik olarak cüzdanına aktarılır. Hepsipay Cüzdanım ile yapılan ödemelerde önce Hepsipapellerin kullanılır.