Paraf para puan nerelerde kullanılır?

İçindekiler:

  1. Paraf para puan nerelerde kullanılır?
  2. Trendyol da ParafPara kullanılıyor mu?
  3. Paraf üye işyeri ne demek?
  4. Paraf üstü nasıl kullanılır?
  5. Trendyol Cüzdanımdaki parayı nasıl kullanırım?
  6. Trendyol maaş kartıyla alışveriş yapılır mı?
  7. Paraf puanlar ne zamana kadar geçerli?
  8. Paraf POS nedir?
  9. Finansbank para puan nerelerde kullanılır 2021?
  10. Internet alışverişinde puan kullanılır mı?
  11. Paraf ile 50 TL indirim nasıl kullanılır?
  12. Trendyol bakiye nasıl kullanılır?

Paraf para puan nerelerde kullanılır?

ParafPara kullanımı için üye işyerindeki pos cihazının Paraf'la uyumlu olması gerekiyor. Market alışverişinden uçak biletine, giyimden ayakkabıya birçok farklı sektörde yer alan işyerlerinde ParafPara ile alışveriş yapılabiliyor.

Trendyol da ParafPara kullanılıyor mu?

Trendyol'da 30 TL ParafPara! 01-31 Temmuz 2020 tarihleri arasında Trendyol.com sitesinde ve mobil uygulamasında Paraf POS'larından tek seferde yapılacak 500 TL ve üzeri ilk taksitli işlemde 30 TL ParafPara kazanılacaktır. Bir müşteri kampanya süresince en fazla 30 TL ParafPara kazanabilecektir.

Paraf üye işyeri ne demek?

Banka belirli bir marka veya sektörle önceden anlaşarak, maliyeti bölüşerek kart sahiplerine avantaj sağlamak üzere kampanya düzenleyebilir. Paraf Üye İşyeri, kendi katkılarıyla işyerinde kampanya düzenlemek isterse, banka bu uygulamayı işyerine ücretsiz olarak sağlar.

Paraf üstü nasıl kullanılır?

ParafÜstü uygulamasından yararlanmak için PARA yazıp boşluk bırakarak kartınızın son 6 hanesini 3404'e göndermeniz yeterlidir. Kampanya Detayları: ParafÜstü uygulaması, Paraf üyesi işyerlerinde bulunan Paraf POS'undan yapılacak harcamalarda geçerlidir.

Trendyol Cüzdanımdaki parayı nasıl kullanırım?

Trendyol Cüzdanım kullanımı için; Kart bilgilerinizi girerek yüklemek istediğiniz para miktarını tanımlamanız gerekir. Ardından telefonuna gelecek onay kodunu sisteme girmelisiniz. Tüm bu adımların sonunda Trendyol Cüzdanım uygulamasını kullanabirsiniz. Her alışveriş öncesi hesabınıza para tanımlamanız mümkün.

Trendyol maaş kartıyla alışveriş yapılır mı?

Unutmayın ki, banka kartı ön ödemeli bir karttır. Yani banka hesabınızda para yoksa, banka kartı ile alışveriş yapmak mümkün değildir.

Paraf puanlar ne zamana kadar geçerli?

2020 yılında biriken kredi ve banka kartı puanları yeni yıla devredecek. Kamu ya da özel banka ayrımı olmaksızın tüm banka müşterileri kartlarında biriken puanlarını 2021 yılında da kullanabilecek.

Paraf POS nedir?

Firmalara, satışını yaptıkları hizmet veya ürünlerin bedellerini kredi kartı ve banka kartı ile tahsil edilmesini sağlayan, telefon ve elektrik hattına bağlı çalışan POS cihazımızdır.

Finansbank para puan nerelerde kullanılır 2021?

ParaPuan
  • QNB Finansbank POS'larında yapılan harcamalarınızdan ve özel kampanyalardan ParaPuan kazanabilirsiniz.
  • ParaPuan'larınız alışverişlerde kullanılırken 0,1 Kr ile çarpılır.
  • ParaPuan'larınızı QNB Finansbank POS'u olan mağazalarda ve ParaPuan kullanımı yapılabilen e-ticaret sitelerinde kullanabilirsiniz.

Internet alışverişinde puan kullanılır mı?

Kredi kartınızı internet sitelerinden alışveriş yaparken kullandığınızda, internet sitesi bankanızla uyumlu ise puan kazanabiliyorsunuz. Yine aynı şekilde, internet sitesi bankanızla uyumlu ise kazandığınız puanları harcayarak da alışveriş yapabilirsiniz.

Paraf ile 50 TL indirim nasıl kullanılır?

Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce MARKET yazıp 3404'e SMS gönderilmesi ya da Paraf Mobil uygulamasından kampanyanın Hemen Katıl butonuna tıklanması gerekmektedir. Bir kart ile kampanyaya katılım yapıldığında müşterinin tüm kartları kampanyaya dahil olur.

Trendyol bakiye nasıl kullanılır?

Hesabın ->Trendyol Cüzdanım -> Özet -> Aşağı kaydır -> Kartıma geri yükle. Trendyol bakiye çekimine anında onay verir fakat kullanmış olduğunuz bankaya bağlı olarak paranın hesabınıza geçmesi 2 ile 10 gün arası sürebilmektedir.